Cursus Slimmer Omgaan met Geld

Cursus Slimmer Omgaan met Geld

Plataan laat ze rollen

Op donderdag 21 januari 2021 start de Bibliotheek de Plataan in Vlaardingen met de gratis cursus ‘Slimmer Omgaan met Geld’. Het is een cursus van 16 weken waar je vanaf de basis leert rekenen met geld en is gericht op het voorkomen van geldproblemen. Met herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk helpen we je op weg naar financiële zelfredzaamheid.

Kleine groep, rustig tempo
Er is een ruime keuze in budgetteringscursussen. Wij pakken het op een andere manier aan: werken in een kleine groep op een rustig tempo met veel aandacht van de docent. We vinden het belangrijk dat de cursus voor iedereen toegankelijk en te volgen is.

Elke deelnemer krijgt vooraf een gesprek om de cursus zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de persoonlijke wensen en omstandigheden.

Aanmelden
Het aantal plaatsen is beperkt, heb je interesse? Meld je dan voor 4 januari aan via 085-0436741 of per email info@bibliotheekvlaardingen.nl. De cursus is gratis en is zowel in Vlaardingen als Maassluis te volgen. De startdatum voor Maassluis is nog niet bekend maar aanmelden kan al wel.

Omdat sommige mensen een zetje nodig hebben, willen we ook een beroep doen op de directe omgeving. Dus als je iemand kent voor wie het goed zou zijn om deze cursus te volgen, wijs hem of haar dan op deze mogelijkheid. Lokale (financiële) hulpverleners, zoals Humanitas Thuisadministratie en de Schuldhulpverlening van Stroomopwaarts kunnen eveneens mensen doorverwijzen.

07-12-2020