Christmas Fair begint op Van Hogendorpkwartier

Zaterdag 7 december 2024 | 11.00 tot 16.00 uur

VLAARDINGEN - De kerst begint heerlijk dicht bij huis op zaterdag 7 december, van 11.00 tot 16.00 uur, op het Van Hogendorpkwartier. Een échte kerstmarkt met vele kraampjes én in kerstsfeer ingerichte winkels. Eén van de grootste kerstmarkten in de regio.

Christmas Fair begint op Van Hogendorpkwartier

Verkoopt u allerleukste en origineelste kerstcadeautjes, versieringen en hebbedingetjes?Standaardproducten kunnen we overal kopen. De bezoekers komen daarom vooral in beweging als er iets bijzonders te zien en te kopen valt. Om die reden zoeken wij voor de kerstmarkt 2024 op het Van Hogendorpkwartier standhouders met producten die kerstsfeer ademen.

Dat mogen zijn: specifieke bijzondere kerstartikelen, bijzondere cadeaus, streekartikelen -home-made voeding en drank bijvoorbeeld- handgemaakte producten, sieraden, interieur artikelen, opvallende kleding, apart speelgoed of alle andere bijzondere producten die je niet overal ziet maar die juist zo leuk zijn om te zien en onder de kerstboom te plaatsen. Met name leuke interieur items, handgemaakte sieraden en streekproducten zijn interessant. Niet alle consumenten kennen deze producten maar zijn wel bereid om ze ontdekken. Een kerstmarkt is hét moment om deze producten te presenteren:

* Bent u zo’n ondernemer die bijzondere producten verkoopt?
* Meld u zich nu aan! Belangrijk! Er zijn nog maar 30 kraampjes, dus vol is vol!
* Kosten van een kraam 25 euro met dekzeil boven en achter. Inclusief gezellige lampjes erbij.

Dus reserveer snel: https://www.vanhogendorpkwartier.nl/aanmelden-christmas-fair-zaterdag-7-december-2024/.

24-09-2024