Lezing in de Windwijzer bij Zin op Zondag

Bart Starreveld over zijn ervaringen in De Westwijk

Bart Starreveld over zijn ervaringen in De Westwijk

VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 26 mei zal Bart Starreveld ons meenemen in zijn ervaringen als straatpastor. Hij deelt niet alleen voorbeelden uit zijn werk, maar probeert ook de impact ervan op hemzelf te verwoorden en zijn motivaties om op deze unieke manier in contact te treden met mensen.

Gedurende vele jaren heeft Bart Starreveld zich ingezet als straatpastor in Rotterdam, en tegenwoordig doet hij dit met dezelfde toewijding voor de Vlaardingse Westwijk. Zijn empathie strekt zich uit naar mensen met een laag inkomen, waarbij hij zich actief inleeft in hun situaties om van daaruit mee te denken.
   Zijn voornaamste doel is het vinden van bronnen van weerstand, van perspectieven die mensen vooruit kunnen helpen. Hij laat zich niet ontmoedigen door schijnbaar onoplosbare situaties, maar ziet het als een uitdaging om creatieve oplossingen te vinden. Bart Starreveld staat bekend als een denker en doener, die met enthousiasme mensen motiveert en praktisch ondersteunt.
   Hij gelooft sterk in teamwork en het opbouwen van netwerken, waarbij hij ervan overtuigd is dat samenwerking altijd leidt tot meer inzicht dan individueel handelen.

Wij nodigen u van harte uit om op zondag 26 mei aanwezig te zijn in De Windwijzer, gelegen aan de Schiedamseweg 95. De lezing begint om 15.00 uur en naderhand kan er nagepraat worden onder het genot van een drankje. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

20-05-2024