Theater zonder dak

Avontuurlijk theater op het Zomerterras

Avontuurlijk theater op het Zomerterras

VLAARDINGEN - Het theaterprogramma is terug op het Zomerterras. Vanaf vrijdag 9 t/m zondag 25 augustus kan er naast bijzondere muziekacts ook van theater worden genoten in ‘t Hof/Oranjepark van een aantal avontuurlijke, vrolijke en spectaculaire theateracts voor jong en oud. Dompel je onder in de magie van het theater. Ook zonder dak.

Het resultaat van de brainstormsessies is een avontuurlijk theaterprogramma dat iedere Zomerterraszondag om 14:30 uur en op vrijdag 9 augustus om 19:30 uur te zien is, van vrolijk tot muzikaal, van grappig tot spectaculair en van prikkelend tot spannend.

Vrijdag 9 augustus (19:30 uur)
De eerste festivalavond wordt afgetrapt met adembenemende luchtacrobatiek in de voorstelling Tissue in Motion. In een indrukwekkend hoge stellage leiden kleurrijke organza doeken door de wind een eigen leven en danst de artiest een prachtig duet met de wind en de doeken.

Zondagmiddag 11 augustus (14:30 uur)
Het festivalpubliek wordt bij Jump Cut onderdeel van een magisch en filmisch decor, bestaande uit een grote trampolinebank en een enorme lantaarnpaal. Het acrobaten- en circusduo Raphael Herault en Summer Hubbard trakteren het publiek op een indrukwekkende choreografie en knap staaltje acrobatiek met een speelse knipoog.

Zondag 18 augustus (14:30 uur)
Die middag maakt het muzikale duo SlodDe & Vos (bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis van de voormalige hiphopband Relax) hun opwachting. Zij brengen met SlodDe & Vos in de Geluidentuin niet zómaar een liedjesvoorstelling, maar een (té) gekke en betoverende show, waarin jong en oud ontdekt dat geluiden nét zo kleurrijk zijn als jijzelf.

Zondag, 25 augustus (14:30 uur)
Dit is de laatste festivalmiddag. Dan brengt de Frans-Canadese artiest Pierrick St-Pierre alias Ahuma in de grappige, interactieve en spectaculaire onemancircusshow Banan’O’Rama een mix van fysieke komedie, mime en bizarre circustrucs.

Meer informatie over de theateracts is te vinden op www.stadsgehoorzaal.nl/programma, via www.zomerterras.nl/programma is meer informatie te vinden over het  Zomerterrasprogramma.

Fotobijschrift
Jump Cut in Action

22-07-2024