All That Jazz?

De Kroepoekfabriek organiseert IIIe Jazz in Town Festival op Stadsstrand

VLAARDINGEN - Op zondag 28 juli staat er een nieuwe editie van het Jazz in Town Festival op het programma van Het Stadsstrand. Dit festival biedt verschillende soorten jazz, zomerse cocktails en heerlijk eten.

All That Jazz?

Onder andere producerscollectief ‘.Multibeat’, Haagse funkformatie ‘The Moofpack’ en de  Vlaardingse Maaike den Dunnen staan op het programma van het jazzfestival. Het festival  vindt plaats tussen 13:00 en 18:00 en is gratis te bezoeken.

Programma
De line-up van het jazzfestival is erg divers en gecreëerd om verschillende smaken jazz naar voren te laten komen. Zo mixt .Multibeat Jazz met RnB en beats tot een eigen geluid dat geïnspireerd is op de moderne UK jazz wave, om jazz en hiphop dichter bij elkaar te  brengen.

Koosje is een singer/songwriter die met haar band neo-soul, jazz en folk samenbrengt. The Moofpack verstaat de kunst van de funk als geen ander en Maaike den Dunnen brengt  breekbare sterke songs met haar piano en zang. De line-up wordt compleet gemaakt door  DiaTone, een jong duo dat met altsaxofoon en piano een voorproefje geeft van hun  aankomende debuut-EP.

Het blokkenschema wordt aankomende week bekend gemaakt op de website en socials  van De Kroepoekfabriek.

Jazz in Town
Het festival is onderdeel van de concertreeks ‘Jazz in Town’, een samenwerking tussen Poppodium De Kroepoekfabriek, De Stadsgehoorzaal en verschillende gastprogrammeurs  uit de stad: Jurre Nijman, Leo van der Helm & Olaf Blaauw. De concertreeks is bedoeld om verschillende jazzgeluiden naar Vlaardingen toe te brengen. Van intiem en ingetogen tot  groots en meeslepend.

Het Stadsstrand
Waterleidingstraat 2
Vlaardingen
Tijden
Van 13:00 t/m 18:00 uur
Toegang
Gratis

Meer informatie over het jazz in town festival: https://kroepoekfabriek.nl/agenda/jazz-in-town-festival-op-het-stadsstrand/

22-07-2024