De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Zo gaat het in ieder geval niet lukken!

Wanneer wordt Tim Thiel volwassen?

Wanneer wordt Tim Thiel volwassen?

Donderdagmiddag 21 februari was De Vlaardinger uitgenodigd bij het kort geding te Rotterdam inzake de casus ONS.Vlaardingen versus Tim Thiel.

Waar gaat deze zaak over? Tim Thiel en Ron Boers zijn uit ONS.Vlaardingen gezet. Vervolgens heeft Tim, als enige beheerder, de website van de partij naar zich toegetrokken. Hetzelfde verhaal aangaande de aangemaakte Facebookgroep Wij willen in Vlaardingen. Die was opgezet als promotiepagina van ONS.Vlaardingen, en nu ook geconfisceerd door Tim Thiel; als solo beheerder. Andere beheerders heeft hij verwijderd.

De eis ONS.Vlaardingen bij de Rechtbank van Rotterdam is vrij simpel: het beheer van de Facebookpagina ONS.Vlaardingen en de groep Wij willen in Vlaardingen teruggeven aan rechtmatige eigenaar ONS.Vlaardingen.

Tim Thiel houdt vast aan zijn principe dat hij als ontwikkelaar van het logo en ander beeldmateriaal, wat hij als campagneleider tijdens de gemeenteraadsverkiezingen heeft ontwikkeld, en alle gebeuren op Facebook ziet als zijn eigendom. In zijn betoog voor de rechtbank, voorgezeten door een rechter die geen Facebook heeft en een totale noob bleek op het gebied van juridische know how op internetrecht, verwees hij tot driemaal naar ondergetekende als zijnde expert op social media. Die verwijzing was niet onterecht.

'Maar laten we hem uit de droom helpen,' sprak een toehoorder, 'Tim heeft heeft geen poot om op te staan. De proceskosten komen zijn kant op. We zien wel wie straks een lange neus trekt naar wie.' En weg was hij. De laaglandse Nostradamus van het hedendaags recht.

De uitspraak is 7 op maart.

2 commentaar(en) op artikel "Wanneer wordt Tim Thiel volwassen?"

Voor een deel snap ik Thiel wel om de sites niet af te geven immers je kunt wel stellen dat hij de sites groot heeft gemaakt en er zorg voor heeft gedragen dat ONS zoveel stemmen heeft binnengesleept. Echter ik denk niet dat het gaat om het niet willen opgeven van iets wat hij heeft opgebouwd maar om pure pesterij en rancune jegens zijn voormalige partij. En ik zou hier nog iets bij voor kunnen stellen en zou wellicht ook zo handelen, wanneer hij onterecht de partij zou zijn uitgezet. Maar ik denk dat een ieder er over eens is dat Hoogendijk en de rest van de ONS Fractie terecht Thiel en Boers de partij hebben uitgedonderd en daarom is het niet overdragen van de site aan de rechtmatige eigenaar ONS onrechtmatig en past niet bij een politicus zoals Thiel pretendeert te zijn. Maar goed Thiel is Thiel, en Thiel is een persoon die echt in zijn eigen wereld leeft en acteert als een een klein kind die zijn zin niet krijgt. Maar wat wil hij hiermee eigenlijk bereiken? Wil hij mensen laten zien dat met hem niet valt te sollen en dat hij zich blijf inzetten voor de stad? Ik denk juist, en dat zullen alle mensen zich moeten beseffen die eventueel weer op hem willen stemmen, dat geen enkele zich zelf respecterende partij dan wel politicus met hem zou willen samenwerken. Want oh wee als je niet doet wat hij wil dan zal hij als een klein kind alles uit de kast halen om te proberen zijn zin te krijgen ook al is de hele wereld tegen hem. Dus een stem op deze persoon en uiteraard Boers ook is een weg gegooide stem of tenminste een domme stem, in mijn optiek.

Door: Eric Schroder Op:

Eric Schröder een juiste analyse van het gedrag van Thiel. Een narcist first class. Als ik de pers moet volgen, wat ik in dit geval maar doe, is het duidelijk dat Timoteus Alma (de paspoort namen van Tim Thiel) dommer is dan je vooraf zou kunnen inschatten. Eisen stellen als repliek en dan geen advocaat hebben is niet alleen dom maar ook erg naïef. Als ik dan zijn zg schriftelijke vragen zie over een leegstandsverordening over dat dat in het 4e kwartaal van 2018 zou moeten worden zijn aangeboden terwijl ik op de site van de gemeente naar de planning van het raadsprogramma kijk en dat nb in het 1e kwartaal van 2019 moet worden aangeleverd zou ik tegen Timoteus Alma willen zeggen "lul maak het je opponent niet zo makkelijk en lees je stukken. Kortom doe je werk waarvoor je wordt betaald".

Door: Frits van de werff Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: