De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

15 & 16 februari

Rommelmarkt in De Windwijzer

Rommelmarkt in De Windwijzer

Op 15 en 16 februari vindt in De Windwijzer, Schiedamseweg 95 te Vlaardingen, de jaarlijkse grote rommelmarkt plaats. Vrijdagavond 19.00 – 21.00 uur en zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur worden in de grote zaal allerhande spullen verkocht die in de afgelopen maanden bijéén zijn gebracht. Inmiddels is het een jarenlange traditie om in het derde weekend van februari het gebouw aan de Schiedamseweg te Vlaardingen hiervoor open te stellen.

De opbrengst van deze rommelmarkt wordt gebruikt om de verbouw van de weggeefwinkel te financieren. De ruimte waar deze zogenaamde Weggeefwinkel is gehuisvest wordt voor de zomervakantie verbouwd. De Weggeefwinkel heeft sinds acht jaar een vaste plek binnen de Windwijzer. Vanuit de gedachte dat het beter is wanneer spullen een tweede leven bij een ander kunnen krijgen biedt de Weggeefwinkel de mogelijkheid om goederen die u over heeft in te leveren en ook mee te nemen. De Weggeefwinkel is voor iedereen toegankelijk.

Indien u spullen heeft voor de rommelmarkt dan kunnen die vanaf woensdagochtend 13 februari afgegeven worden bij De Windwijzer.

Rommelmarkt in De Windwijzer. Vrijdagavond en zaterdagochtend 15 en 16 februari. Schiedamseweg 95 Vlaardingen.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: