De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Aanwinst winkelend Vlaardingen

Outlet 010

Outlet 010

Ondanks alle gekissebis en verstofte plannen die ergens in een la verdwijnen op het Stadskantoor zijn er nog steeds ondernemers die in de periferie van het Liesveld en Veerplein nog winkeliers die een zaak opstarten waar wij Vlaardingers oprecht blij van kunnen worden. Ondanks dat de Gemeente Vlaardingen onterecht volhardend aan het zwaartepunt van de ontwikkeling van het centrumplan blijft vasthouden.

Een van deze entrepreneurs is Javier Rivas. Zijn winkel is vrijdag 21 september met een soft opening van start gegaan. Nou ja, soft opening, familie, vrienden en kennissen hebben de zaak met een klein feestje geopend met de nodige cadeaus en al dan niet alcoholische versnaperingen.

Op de Fransenstraat 21 heeft Javier Rivas het ware Rotterdamse gevoel onze stad binnen gehaald met zijn Outlet 010.

Zijn prijsvriendelijke aanpak, gastvrije ontvangst van klanten met een drankje, zal zeker bijdragen aan het succes van zijn winkel. Zijn toonbank noemt Javier zijn bar. En zo voelt dat ook.

Wat kunt u verwachten? Kleding gerelateerd aan het 010 gevoel, Feyenoord outlet kleding en spullen, maar ook kunt u uw eigen T-shirts laten bedrukken, zowel voor particulieren als bedrijven. Alles wordt ter plekke gerealiseerd en geprint tegen een redelijke prijs.

Daarnaast heeft Outlet 010 ook een eigen brand: Legion Street Wear.

Wat opvalt in het verhaal van dit gewezen harde kernlid van Feyenoord en voormalig uitsmijter van de Baja Beach Club en - niet te vergeten – na 10 jaar werkzaam geweest zijnde in de maatschappelijke opvang, is zijn bevlogenheid bij zijn straatje, de Fransenstraat: ‘Ik ben op koopavond open, terwijl veel van mijn buren dicht zijn, dat moet anders'.

Dus mensen ga gerust een keertje kijken op de Fransenstraat 21, je krijgt er absoluut geen spijt van. Een volbloed Feyenoordhart is niet nodig.

 

3 commentaar(en) op artikel "Outlet 010"

ben de eerste dag al geweest en daarna ook mooie kleding voor herhaalung vatbaar vriendelijke man

Door: wil Op:

Hallo Javier heb je ook de nieuwste Feyenoord muts ?

Door: Willem van Leijden Op:

Vraagje zijn jullie weg uit rotterdam ? Zegen dat ik nu na Vlaardingen moet rijden ?

Door: P heumen Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: