De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Coffeeshop the Bull hoopvol gestemd

Nieuwe pand in wachtstand

Nieuwe pand in wachtstand

Het zal vrijwel niemand zijn ontgaan dat Coffeeshop the Bull dicht is. Of hier sprake is van een tijdelijke regeling hangt van een aantal factoren af.

Ten eerste is daar de rechtszaak, die onlangs is gehouden. De gerechtelijke uitspraak wordt op 25 januari verwacht. Eigenaar Sandor Pessy zit momenteel met een overdosis vrije tijd. Duimendraaien is een optie. ‘We hebben geen overtredingen gemaakt, dat is niet de reden dat we uit de Vettenoordsekade weg moeten. Het complete Museumkwartier wordt heringericht, daar maken wij onderdeel van uit.’

Hij neemt een slokje water, draait een Zware van de Weduwe, bekijkt een lp van Prince en vertelt verder: ‘We willen dolgraag verhuizen. Hebben een pand aangekocht op de KW Haven 11 NZ. Er hoeft niet veel aan gesleuteld en we kunnen starten. We zijn blij met het pand. De gemeente heeft aangegeven met ons mee te willen denken, het is alleen moeilijk een geschikt pand te vinden dat aan alle eisen voldoet.
   Met de KW Haven denken we een grote stap in de goede richting te hebben gezet. Het is slechts de horecavergunning die ontbreekt. We zitten daar op gepaste afstand van scholen,  et cetera.

De gemeente is vanaf 2015 met ons in contact getreden. Daarom hebben we nu goede hoop dat ze wil meewerken aan een korte procedure. Zoals ik al zei: de horecavergunning ontbreekt. Dat is al.

We hopen donderdag aanstaande op een positieve uitspraak van de rechter. Dan hopen we – tot de bestemmingsprocedure rond is – verlenging te krijgen op ons huidige pand aan Vettenoordsekade. Het liefst verhuizen we vandaag nog, maar sommige zaken kosten tijd. Nog een weekje, dan weten we waar we aan toe zijn.’

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 25 januari zal ONS.Vlaardingen de, diezelfde dag gedane, uitspraak van de rechter in haar betoog meenemen.

7 commentaar(en) op artikel "Nieuwe pand in wachtstand"

Succes Sandor

Door: frank maarleveld Op:

Goed idee. Drugs! Daar wordt de wereld een stuk beter van.

Door: Reinier Op:

Dat is een mooie locatie man.

De langst bestaande shop van Vlaardingen verdient een mooie plek!!!

Door: Jos Sneek Op:

Het is gewoon heel simpel zonder koffieshop THE bull is gemeente Vlaardingen een dikke nul ✌🏻️Succes mannen 👍🏻

Door: Edwin Op:

Ja. Goed idee. Drugs verkopen.strak plan. Alles gaat beter met drugs. Mijn God.......

Door: Reinier Op:

Nou Reinier voor een hoop mensen wel dus respecteer ieder zn leven en informeer jezelf in de materie cannabis voordat je gaat lopen roeptoeteren

Door: Hennie Op:

Sommige mensen gebruiken het medisch, ze hebben er veel baat bij en veel beter dan al die chemie rotzooi.

Door: fazerwilly Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: