De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Hennepkwekerij Johannes Mulderstraat ontmanteld

Hennepkwekerij Johannes Mulderstraat ontmanteld

De gemeente Vlaardingen en de Politie Eenheid Rotterdam hebben op dinsdag 16 mei 2018 een hennepkwekerij aan de Johannes Mulderstraat ontmanteld. In de woning werden 224 planten aangetroffen.

De gemeente Vlaardingen heeft opdracht gegeven voor de ontmanteling van de hennepkwekerij. Na de ontmanteling is de gebruikte apparatuur ter plaatse vernietigd. Er was sprake van stroomdiefstal. Er is geen dader aangehouden. De politie doet onderzoek naar de dader(s), als deze wordt aangetroffen worden de ontmantelingskosten verhaald.

Risico's
De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook bij de gemeente kunt u meldingen doen via handhaving@vlaardingen.nl of via de Buitenlijn www.vlaardingen.nl/buitenlijn.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: