De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Mannen hangen bloemetjes buiten

Hanging Baskets in Holywijk

Hanging Baskets in Holywijk

Het ophangen van mandjes waarin bloemen of hanging baskets is het gevolg van de aangekondigde actie die Holy-liefhebbende ondernemers zijn gestart. Alles in het kader dat Vlaardingen best een beetje natuurlijke kleur gebruiken kan en dat het oog ook wat wil.

De op de foto opgehangen en bewaterde hangende mand kun je bewonderen aan de Holysingel. Daar zijn totaal 24-stuks opgehangen; 12 per kant. Op de foto: Martin Zonneveld (architect), Cor Huis in't Veld (reclameman), en de advocaten Ilja van Driel en Dirk-Jan van de Weerd. Laatstgenoemde geeft symbolisch water, dat staat voor het geld dat de heren de komende drie jaar sponsoren voor deze actie.

Binnenkort krijgt CBS het Anker van dezelfde club een natuurspeeltuin met veel water en groen.

Als de actie slaagt, en waarom zou het niet, zou het een leuk idee zijn om alle aangekochte hangende manden over enige tijd over te dragen aan bijvoorbeeld Waterweg Wonen en Samenwerking. Die staan dan op hun beurt garant voor een doorlopende buurtparticipatie met bloemen en groen. Uiteraard met elk jaar verse aanplant. Het is maar een idee.

1 commentaar(en) op artikel "Hanging Baskets in Holywijk"

Wat een fantastisch initiatief van deze mensen, ik zou willen dat we in Vlaardingen meer van dit soort geweldige ideeën hadden, chapeau!

Door: Puck Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: