De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Na 17 jaar afscheid Gea Werner

GW Makelaars wordt GW Batenburg Bedrijfshuisvesting

GW Makelaars wordt GW Batenburg Bedrijfshuisvesting

Na zeventien jaar gaat GW Makelaars vanaf 18 juni verder onder de naam GW Batenburg Bedrijfshuisvesting. Die verandering heeft te maken met het terugtreden van Gea Werner, oprichtster van het Vlaardingse bedrijfsmakelaarskantoor GW Makelaars. Haar plaats is inmiddels ingenomen door Elco Bouwmeester. Samen met mede-eigenaar Abry Dijkshoorn zetten zij de activiteiten van het kantoor voort, dat actief is in zakelijk vastgoed.

Batenburg Bedrijfshuisvesting in Maasdijk is een bekende naam in Westland en de westelijke Waterwegregio. Onder die naam is Elco Batenburg gespecialiseerd in nieuwbouw en bestaande bouw voor ondernemers. ‘De regio’s van GW Makelaars en die van Batenburg Bedrijfshuisvesting overlappen elkaar deels. Alleen al om die reden lag een nadere samenwerking voor de hand’, constateert Elco Bouwmeester.

‘We zijn ook beide kantoren die het moeten hebben van een persoonlijke benadering en direct contact. Bovendien wordt de ruimte voor bedrijfsterreinen voor Westlandse ondernemers steeds schaarser. Met GW Batenburg Bedrijfshuisvesting kunnen we ondernemers op het spoor zetten van zakelijk vastgoed in de Waterwegregio.’

Continuïteit gehandhaafd
Met Abry Dijkshoorn als mede-eigenaar blijft er een bekend gezicht over voor de bestaande opdrachtgevers. ‘De continuïteit van het kantoor blijft gehandhaafd. En we verwachten ook dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan door de kennis en het netwerk dat Elco meeneemt.’

GW Batenburg Bedrijfshuisvesting begeleidt bij de verkoop en verhuur van bedrijfshuisvesting. Ook deelt het kantoor zijn kennis met opdrachtgevers over huisvestingsvraagstukken, waardebepalingen, juridische zaken en marketing bij het in de markt zetten van bedrijfshuisvesting. Tijdens de jaarlijkse haringparty van ondernemersvereniging IKV op 18 juni jl. heeft ondernemend Vlaardingen voor het eerst kennismaakt met de nieuwe naam en huisstijl van GW Batenburg.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: