De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Rijdende rechter stelt autosloper in het gelijk

Eindelijk Raak Penders

Eindelijk Raak Penders

Het was niet lang zoeken voor Dave Penders; de weg naar Slot Zeist kan hij inmiddels dromen. Voor de derde keer stond hij oog-in-oog met Mr. John Reed. Ditmaal om een geschil - vanwege een kapotte versnellingsbak en een doorgesleten kabelboom met garagist de heer Kalmoua voor de buis uit te vechten.

Het lijdend voorwerp betrof een jong uitziende witte AUDI, waarin de minder florissante versnellingsbak en kabelboom. Dit onderwerp van geschil beheerste althans het Vlaardings deel van het kijkerspubliek op maandagavond 23 januari van 22.25 t/m 23.00 uur.

Nu is Penders wel vaker onderwerp van discussie, maar ditmaal kon Mr. John Reed niet anders dan Altijd Raak van Dave Penders het voordeel van de twijfel geven. Zijn eis, een etentje met zijn vriendin op kosten van de heer Kalmoua, werd door de Rijdende Rechter echter van tafel geveegd. 'Eten doet u maar op eigen kosten.'

Op zich een niet bijzondere zaak, kwamen vraagtekens op met betrekking tot een vervalste (?!) factuur, en dito handtekening. Het was jammer dat die koper (die varieerde van man tot jongedame) van de AUDI bij Penders, niet werd gedaagd. Dat had wellicht wat meer licht op de zaak kunnen werpen.

Al-met-al is het na driemaal 'Scheepsrecht,' aldus Dave Penders aan het begin van het programma. Het is nu Eindelijk Raak.

4 commentaar(en) op artikel "Eindelijk Raak Penders"

Maar het blijft een oplichter

Door: Reinier Op:

Dave is nu in het gelijk gesteld ,maar de zaken die niet gehoord worden liegen er niet om, waar hij wel de facturen vervals of een garantie bewijs af geeft en zegt dat het een factuur is. Oplichter met ze uit eten met ze vriendin .... dat zit hij met veel vriendinen aan tafel zelfs die belazert hij allemaal

Door: Harold Op:

Zo jammer dit , penders licht als gewoon boel op en omdat Jimmy niet verder heeft gekeken dan neus lang komt Davy er mee weg!

Die “nep” bon ? Kom op nou! Iedereen die Davy kent weet 10 woorden gesproken 11 zijn gelogen, reviseren ? Lik verf erover! Mr Reid baseert zich op wat hem getoond wordt. Maar altijd raak laat hem slechts de etalage bewonderen , het hoe en waarom iets wat deugdelijk gerepareerd is zo snel kapot gaat ? Wijst toch op ondeugdelijke reparatie ? Ik zou niet eens deze “reclame” willen. Los het op gast

En ga niet alle kritiek op je optreden verwijderen!

Door: Marina Op:

Bij het zappen kwam dit item voorbij. Ken Penders niet persoonlijk maar hij deed in ieder geval geen moeite om het image van een louche handelaar van zich af te schudden. NOOIT zou ik bij zo'n iemand iets kopen.

Door: Noppie Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: