De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Weg met grijs en grauw

Damesmode van Noi!

Damesmode van Noi!

In de meest pittoreske straat van Vlaardingen zetelt sinds 29 maart Noi! Een damesmodezaak met kleur en flair. Dat ziet zelfs een man. De collectie is stoer, chic en vrouwelijk en kan zowel zakelijk als casual gedragen worden. De Peperstraat leent zich uitstekend voor kleine, maar o zo gezellige winkeltjes. Noi! is daarvan een mooi en treffend voorbeeld.

Noi! is het modisch kindje van Marianne van den Berg en Mirjam Houting. Na jarenlang collega’s in de modewereld te zijn geweest besloten zij onlangs de stap te zetten richting eigen droom en de realisatie ervan. Mirjam Houting: ‘We hebben veel ervaring. Eerlijk advies en persoonlijke aandacht staan hoog in ons vaandel.’

De mode van Noi! is er in grote lijnen voor vrouwen vanaf 25 jaar tot en met wie er maar leuk bij wil lopen en het niet erg vindt “gezien” te worden. Dat laatste is geen utopie, want door de zeer uiteenlopende collectie met diverse pasvormen, maten en prijzen is er voor elk wat wils. Naast kleding verkoopt Noi! ook accessoires als tassen, riemen en sjaals. Verder zeer betaalbare sieraden van de Viva-collectie.

Alle merken zijn gangbaar, en vooral van Hollandse komaf. Aangevuld met enige Scandinavische namen een Wonderland voor alle Vlaardingse en andere Alices. Binnenkort wordt de voorraad aangevuld met mode tot maat 46. Bij Noi! tref je merken als: Transfer, About Jackie, Juul & Belle en &Co.

Binnenlopen is zeker geen verplichting tot kopen. Sommige mensen hebben dat idee nog weleens bij kleinere winkels. Niets is minder waar. Ook wie komt snuffelen is van harte welkom en een bakje verse koffie of thee, geserveerd met een plaatselijke lekkernij van De Bonte Zebra behoort ook dan tot het vrijblijvende assortiment.

Extra
Omdat veel vrouwen vanwege werk niet altijd in staat zijn overdag te winkelen en kleding te kopen is er op afspraak de mogelijkheid een zogenaamde Ladies Night te bespreken. Lekker met een paar vriendinnen op het gemak en met de deur op slot kijken, passen en kopen. Wijntje en Trijntje erbij en een lekker vriendinnenuitje is binnen handbereik.

Wie op zoek is naar speciale kleding of grotere maten kan dit ook op voorhand kenbaar maken. In dat geval wordt - indien mogelijk - speciaal ingekocht. Denk aan een feest met kledingvoorschrift, thema of een bruiloft waarbij je zelf de bruid niet bent.

Noi!
Peperstraat 7
3131 CT Vlaardingen

Telefoon: 06-1144 6058
E-mail: noi.vlaardingen@gmail.com
Website: www.noimode.nl
Facebook: Noimode (https://www.facebook.com/noivlaardingen/)
Instagram: Noimode

Open
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 t/m 17.00 uur

Noot
Ook voor mannen is het leuk winkelen bij Noi! Met een café, een tattooshop en een Sushibar als buren is het immers voor man en vrouw goed toeven in de Peperstraat.

2 commentaar(en) op artikel "Damesmode van Noi!"

Hallo Mirjam,

Van je moeder hoorde ik van je winkel.

Als ik eens in Vlaardingen ben,

kom ik beslist eens langs.

Veel succes!,

Groet, Ans Verkade

Door: Ans verkade Op:

Dankjewel voor dit artikel over een damesmodezaak. Mooi om een zaak in zo'n pittoreske straat te kunnen openen. De realisatie van een lang gekoesterde droom is een mooi gegeven. Veel succes. https://milleottanta.nl/high-by-claire-campbell/

Door: pim Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: