De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Gerechtelijke uitspraak negatief

Coffeeshop The Bull moet met 2 weken weg zijn

Coffeeshop The Bull moet met 2 weken weg zijn

Nog twee weken en dan moet Coffeeshop The Bull zijn vertrokken van de Vettenoordsekade. Dat is de uitkomst van de onlangs gehouden rechtszaak.

Eigenaar Sandor Pessy heeft nu nog geen idee hoe nu verder te gaan. Hij hoopt spoedig op groen licht om aan de KW Haven zijn nieuwe coffeeshop te mogen en kunnen starten. Hiervoor nodig is de medewerking van de gemeente Vlaardingen.

Sinds twee jaar zijn Coffesnhop The Bull en de gemeente in onderhandeling met betrekking tot de nieuwe vestiging. Dat dit geen sinecure is moge inmiddels duidelijk zijn. Het pand aan de KW Haven is reeds eigendom van Sandor Pessy/The Bull. Het wachten is op de verhuiswagen. De klanten zullen zich (tijdelijk) elders moeten voorzien van hun genot.

7 commentaar(en) op artikel "Coffeeshop The Bull moet met 2 weken weg zijn"

En nog steeds inmiddels 24 weken wachten voor de aanpassing van het bestemmingsplan?

Door: Edith Ettles Op:

Vreemde gang van zaken. Maar goed, 11.000 jongeren die moeten afkicken per jaar.... tsja, wat men ook zegt....het is teringzooi. Net als drank.

Door: Reinier Op:

Waarom nog een duur winkelpand nodig ? Gewoon alles online verkopen en met scootertje bezorgen. Kan nu ook al in Sdam, Vld. en Rotterdam.

Door: Robin Op:

Drank is dodelijk , heroïne cocaïne en alle andere harddrugs ook , zelfs een eetverslaving heeft zeer ernstige gevolgen en kan uiteindelijk leiden tot de dood , van cannabis kan dat niet gezegd worden

Door: Rens Op:

Bizar, woon nu 27 jaar in oud Beijerland, vroeger om de hoek bij de bull, weet nog dat hij opende, vroeger verkoop op de schiedamseweg, bij de winkels onde het afdak, kan niet meer op de eigenaar zijn naam komen, rood haar had hij haha, aardige gozer. En jongens mijn dochter is nog in leven door Cbd druppels, ze heeft kanker, en ook voor epilepsie en Parkinson doet het wonderen , dus maak je niet druk om een coffeeshop, sluit liever wat kroegen, er word zo gezopen door jongeren , dat geeft pas hersen beschadiging. Het is geen hard drug, zoals coke , heroïne en diverse pillen

Door: Hanneke Op:

the bull zit daar al jaren en nu ze opeens willen verhuizen naar een nieuw pand meten ze zoveel goedkeuring krijgen snao er niets van als ie er al jaren zit dan zou het geen enkel probleem moeten zijn.

en alle mensen die zeggen dat wiet schadelijk zijn juist de mensen die er niets vanaf weten de drank en tabak industrie levert jaarlijks 2 miljoen doden zelfs meer wereldwijd en van cannabis is nog nooit iemand dood aangegaan je kan zelfs geen OD krijgen en het is zelf bewezen dat het genezend kan zijn

Door: killian Op:

Das Modell von Replica Uhren Company steht für die besondere Qualität und Originalität von cartier replicaDesign und Aussehen. In unserem Online-Uhrenshop werden selbst anspruchsvolle Kunden gut beraten und auch seine ganz speziellen Wünsche werden erfüllt.

Door: Uhrensho Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: