De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Voedselbank verdient kerstkaartenbudget Waterweg Wonen

Waarde? 1500 euro!

Waarde? 1500 euro!

Waterweg Wonen stuurt al jaren geen kerstkaarten meer. Zij doet dit bewust, zodat het bespaarde bedrag kan worden geschonken aan een goed doel in Vlaardingen. Eentje die mooie dingen doet voor haar huurders. In totaal is er 1.500 euro beschikbaar.

Enkele weken geleden heeft Waterweg Wonen een oproep gedaan via de website en Facebookpagina om te zien welk goed doel dit mooie bedrag verdient. Dit goede doel moet voldoen aan drie criteria:

• ... mooie dingen doen voor veel huurders;
• ... is gevestigd in Vlaardingen, nabij haar huurwoningen;
• ... heeft nog niet eerder het kerstkaartenbudget gewonnen.

Er zijn veel initiatieven aangedragen. Er was er echter maar 1 die voldeed aan alle voorwaarden. En dat was de Voedselbank in Vlaardingen.

Atie van Witzenburg nam namens de Voedselbank vandaag de waardevolle cheque in ontvangst van Waterweg Wonen-directeur en bestuurder Marieke Kolsteeg. Atie van Witzenburg: “We zijn ontzettend blij met dit prachtige bedrag. Met het geld kopen we iets leuks en lekkers voor een gezellige jaarwisseling, voor de mensen die bij ons komen.”

Waterweg Wonen is blij dat haar huurders, die het écht goed kunnen gebruiken, op deze manier iets extra’s krijgen. “Het geeft ons in ieder geval een goed kerstgevoel!”

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: