De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Geen doelpunten, volop spanning

Zwaluwen gelijk tegen Achilles Veen

Zwaluwen gelijk tegen Achilles Veen

Het eerste kwartier speelt zich af op het middenveld. Beide ploegen combineren er lustig op los, zonder tot kansen te komen. De eerste schotpoging van Raoul Gillet eindigt in de handen van doelman Jamil Kools. Even later na weer een aardige combinatie een schot van Vincent van Dorp dat afzwaait. 

Daarna een harde voorzet van Mario Nijgh die tot hoekschop kan worden verwerkt. De corner gaat over Ricardo Merrelaar heen en Jesper Gudde komt een teenlengte tekort om de bal binnen te glijden. Even later wordt Tim Gudde te fel gehinderd en fluit de goed leidende Scheidsrechter Cantineau voor een vrije trap. Vanaf 25 meter ziet Jesper Gudde zijn inzet net langs de verkeerde kant van de paal gaan.

Zwaluwen een aantal mogelijkheden terwijl Achilles Veen pas na 32 minuten het eerste schot op doel kan geven. De bal belandt in de handen van Marvin van Tienen. Even later de tweede kans voor Achilles. De bal schiet door over Van Dorp heen en de veel scorende Sen Aerts schiet de bal hard voorlangs. Daarna nog een vrije trap die door Van Tienen uitstekend wordt verwerkt.

De grootste kans van de wedstrijd voor Achilles is vlak na de rust. Aerts komt vrij voor Van Tienen en schiet vanaf een paar meter afstand een voorzet recht in de onderbuik van de doelman. Na een goed uur de grootste kans voor Zwaluwen. Jermay de Nijs zet Merrelaar met een steekpass alleen voor de doelman, maar net als hij uithaalt stuit de bal iets op en het schot vliegt net langs de verkeerde kant van de paal.

Diverse spelers proberen nog doelman Kools te verschalken, maar ook deze doelman is vandaag niet te passeren. Zodoende een leuke partij voetbal met veel combinaties die eindigt zoals hij begon met een 0-0 stand.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: