De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Nieuw trainersduo s.c. Twist dames handbal

Wat hebben Nico Kortleven en Rob van Beek gemeen?

Wat hebben Nico Kortleven en Rob van Beek gemeen?

Komend seizoen zullen Nico Kortleven en Rob van Beek de dames selectie van s.c. Twist handbal onder hun hoede nemen.

Nico Kortleven was al eerder trainer van de dames en heren selectie selectie. Naast ruime kennis van de handbal is Nico ook jaren secretaris in het bestuur geweest. Naast de diverse functies binnen Twist is Nico al jaren trainer van de G-tjes bij VFC.

Rob is al meer dan dan 43 jaar lid van de vereniging en heeft vele functies verricht, zoals TC lid – secretaris – voorzitter (tijdens de fusie van WIK en Hollandiaan tot HWC, maar ook tijdens fusie die leidde tot het ontstaan van Twist). Op dit moment is Rob algemeen lid van het bestuur van s.c. Twist en verantwoordelijk voor Handbal Zaken. Hij speelt al vanaf zijn jeugd handbal en heeft zijn actieve handbal periode afgesloten als keeper van HS 1, en daarnaast is hij 40 jaar scheidsrechter geweest.

Deze ras handballers zijn ook nog zwagers van elkaar en vullen elkaar qua tactisch en technisch gebied goed aan en hebben er enorm veel zin in om, met het verdere begeleidingsteam, er een fantastisch seizoen van te maken. Uitgangspunt is minimaal handhaving maar we verwachten dat meedoen met de sub top mogelijk moet zijn. De basis is absoluut gelegd door het prima werk de vorige trainer, Bouke Troost, en vormt een prima uitgangspunt voor de beide heren.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: