De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Noordwijk - Zwaluwen 4-2

Verhit verlies van kampioen

Verhit verlies van kampioen

In de zinderende hitte boden beide ploegen de toeschouwers een vermakelijke wedstrijd. Ondanks dat er niets meer op het spel stond was te zien dat beiden niet wilden verliezen. Ondanks dat Zwaluwen nog terug kam tot 2-2 bleek Noordwijk een maatje te groot. De uiteindelijke 4-2 was dan ook een terechte uitslag.

Noordwijk startte zeer aanvallend. Na twee gemiste doelkansen was de derde raak. Een geplaatste voorzet van Thomas Reynaers werd beheerst ingeschoten door Tjeerd Westdijk (1-0). Noordwijk bleef druk zetten en zag een kopbal van Rob Overvliet via de paal in de handen van Marvin van Tienen belanden. Aan de andere kant smoorde een combinatie van Jerry Scholman en Sten Wever enkele meters voor de doellijn.

Zwaluwen probeerde het wel, maar door persoonlijke fouten en balverlies was Noordwijk dichtbij een tweede doelpunt. Voor Zwaluwen scoorde Scholman, maar de goal werd vanwege buitenspel afgekeurd. Zwaluwen probeerde te forceren, maar na een corner stond de ploeg verdedigend niet goed en was het de snelle Denzel James die in de counter de 2-0 binnenschoot. Zwaluwen zette nog wel druk, maar verder dan een kopbal over van Leon Krznaric kwamen de Vogels voor rust niet.

Gelijk na de rust een uitstekende actie van Scholman die de aansluitende treffer beheerst wist binnen te schieten (2-1). Even later een botsing met gevolgen tussen Dennis van Rijn en de ongelukkige Sander Bosma die even later met knieletsel het veld moest verlaten. De bal rolde ondertussen verder. Doelman Roy Rondeltap verwerkte een schot maar half en Justin van Mullem kon de gelijkmaker binnentikken (2-2).

Het eerste balcontact van de ingevallen Jeroen Borsboom leverde gelijk de 3-2 voorsprong voor Noordwijk op. Denzel James bleef een plaag voor de Zwaluwenverdediging en hij kon dan ook bij weer een snelle uitval voor de 4-2 zorgen. Zo eindigde het seizoen van Zwaluwen met een nederlaag tegen de terechte kampioen van de hoofdklasse A. Met 40 punten uit 30 wedstrijden kan Zwaluwen tevreden terugkijken op een geslaagd seizoen.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: