De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Scheidsrechter is SVV zat

SVV - Victoria’04 (za.) (gestaakt in 45ste minuut)

SVV - Victoria’04 (za.) (gestaakt in 45ste minuut)

In een matige eerste helft wist Victoria’04 een 0-3 voorsprong op te bouwen. De derby kende veel onderbrekingen door het wisselen van shirts aan de kant van SVV, vele blessurebehandelingen en commentaar op de leiding. De wedstrijd werd gestaakt in de rust na veel rumoer en aanmerkingen aan het adres van de scheidsrechter door met name enkele begeleiders van SVV, dat inmiddels met een man minder speelde na een rode kaart.

Victoria’04 ging de strijd aan met een aantal wijzigingen in de formatie door de afwezigheid van Donny van Balen (blessure), Nailey Girigorie (schorsing) en Glenn de Visser (werk). Vanaf de aftrap ontwikkelde zich een gelijk opgaand duel. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Victoria’04 steeds meer vat op het spel van SVV. In de omschakeling bleek de Schiedamse formatie gevaarlijk bij enkele plaagstoten.

Doelman Cliff Westdijk wist door tijdig uit zijn doel te komen treffers te voorkomen. Victoria’04 zocht waar mogelijk de aanval. In de 20ste minuut werd een vrije trap van Jordi de Kimpe verlengd, waarna Bob Planken via de knie de bal in het SVV-doel werkte: 0-1. Kort hierna veroverde Ahmet Alp de bal op de linkervleugel en wist zijn directe tegenstander uit te kappen om vervolgens droog uit te halen: 0-2. SVV trachtte de aansluitingstreffer te forceren, maar slaagde hierin niet.

Dit wekte kennelijk zoveel frustratie op, die werd afgereageerd op de beslissingen van de scheidsrechter. Victoria’04 hield het hoofd koel en bleef de bal rond spelen. In een rommelige fase werd de bal half hoog in het doelgebied van SVV gespeeld. Hierop reageerde Ahmet Alp attent door met een atletische omhaal de bal achter de verraste doelman van SVV te plaatsen: 0-3. Door de vele aantijgingen aan zijn adres vond de scheidsrechter het niet meer raadzaam om het duel te hervatten en staakte de wedstrijd in de rust.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Peter de Klein, Bob Planken, Isaac Job, Jur de Visser, Calvin Jongejan, Jordi de Kimpe, Ahmet Alp, Jorge Gomes, Denzel Asmus, Lars Kortleven.
Doelpunten Victoria’04: Bob Planken (0-1), Ahmet Alp (0-2 en 0-3).

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: