De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Restant (45 minuten) verdubbelt stand (na staking)

SVV - Victoria’04 0-6 (0-3)

SVV - Victoria’04 0-6 (0-3)

De eerder door wanordelijkheden gestaakte wedstrijd bij de stand 0-3 (doelpunten van Denzel Asmus en Ahmet Alp 2x) is donderdagavond uitgespeeld. SVV moest met 10 spelers de strijd aangaan tegen een voltallig Victoria’04.

De Schiedamse formatie schuwde de aanval niet en zocht waar mogelijk de aanval. Het bood daardoor zoveel ruimte aan de voorhoede van Victoria’04, dat in de omschakeling telkens gevaarlijk voor het doel van SVV kwam. In de openingsfase trof Glenn de Visser de lat en werd doelman Cliff Westdijk op de proef gesteld.

Naar mate de wedstrijd vorderde bleek het vizier bij enkele Vlaardingse spelers niet op scherp te staan. In 1 op 1 situaties met de Schiedamse doelman bleek de afwerking bij Victoria’04 een groot probleem. Rechterspits Glenn de Visser opende score met een fraai diagonaal schot: 0-4. Thom van der Vaart raakte de lat en lobte over de lat.

Vervolgens liet Victoria’04 vele kansen onbenut in de ongelijke strijd. Het hard werkende SVV slaagde er niet in om een tegentreffer te scoren. In het laatste kwartier liep Victoria’04 uit naar 0-6 door twee intikkers van Glenn de Visser.

Na de winterstop vindt een evaluatie binnen de selectie van Victoria’04 plaats om na het trainingskamp in Newcastle de strijdbijl weer op te pakken om het uiteindelijke doel promotie te realiseren.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Jur de Visser, Bob Planken, Calvin Jongejan (80: Dilan Ali), Donny van Balen (80: Ahmet Alp), Peter de Klein, Nick van Santen,Thom van der Vaart, Glenn de Visser, Oscar Knecht, Emre Cicek.
Doelpunten Victoria’04:  Glenn de Visser (0-4, 0-5, 0-6).

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: