De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Victoria’04-CION 0-1 (0-1)

Sportieve burenruzie tussen de lijnen

Sportieve burenruzie tussen de lijnen

In een spannend burenduel wist CION de kort voor rust verkregen 0-1 voorsprong in de tweede helft vast te houden. Victoria’04 schiep enkele kansen, maar beloonde zich niet.

Koploper CION dicteerde in de eerste helft de wedstrijd. Victoria’04 liet de bezoekers het spel maken en loerde op de snelle tegenaanval. In de openingsfase kregen de teams enkele kansen. CION wist doelman Cliff Westdijk niet te passeren. Jur de Visser schoot de bal in kansrijke positie naast het doel van CION. Kort voor rust verwachtte de achterhoede van Victoria’04 een voorzet van Hulusi Mert, maar de buitenspeler van CION raakte de bal zodanig waarop deze met effect in het doel van de thuisclub belandde.

Na de rust trachtte Victoria’04 de bakens te verzetten. CION vocht voor elke meter en gaf geen krimp. Na een uur spelen werd Donny van Balen de diepte ingestuurd en kon alleen op de doelman van CION doorlopen. Sander Hengeveld wist ternauwernood onheil voor CION te voorkomen. In het laatste kwartier nam Victoria’04 alle risico door volop op de aanval te gaan spelen. CION verdedigde bekwaam en legde beslag op de volle winst.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Kevin van Rooijen, Kevin van der Meijs, Nick van Santen (82: Thom van der Vaart), Calvin Jongejan, Jim Don (60: Raymon Lingen), Peter de Klein, Jur de Visser (82: Gürhan Tüzemen), Glenn de Visser, Donny van Balen, Jelle Blankestijn

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: