De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

AV Fortuna zoekt (niet al te) vroege lopers

Sporten tussen ontbijt en lunch?

Sporten tussen ontbijt en lunch?

Een hekel aan hardlopen in het donker? Dan is hardlopen in de dinsdagochtendgroep bij AV Fortuna is mooi alternatief. Sinds begin dit jaar heeft AV Fortuna een groep die op die dag traint.

De groep heeft een laag instapniveau en vrijwel iedereen die bij Fortuna traint kan meedoen. De groep bestaat uit 10-15 enthousiaste en gezellige lopers en loopsters van alle leeftijden. Of je nu gepensioneerd bent, wisselende diensten draait of moeder bent met schoolgaande kinderen: iedereen is welkom.

De training is veelal in de Broekpolder, een prachtige plek. In de ochtend is het hardlopen en sporten daar vaak een cadeautje, wat iedereen met liefde uitpakt. De training bestaat uit korte en langere intervallen of fartlek, afgewisseld met wandelen en oefeningen op zowel harde als onverharde ondergrond. De totale omvang is 6-8 km per training.

Dus, heb je geen zin in en een training op donkere, natte en koude winteravonden, maar heb je wel tijd en zin op de (ver)frisse(nde) ochtend? Train gerust een keertje mee op de dinsdag tussen ontbijt en lunch. Ook niet Fortuna-leden, die een paar kilometer aaneengesloten kunnen hardlopen, zijn welkom. Zij zijn van harte welkom. Je kunt altijd besluiten na enige proeftrainingen lid te worden van AV Fortuna.

Info
Loopdag                         : Dinsdag
Looptijd                          : 10.00 t/m 11.00 uur
Starttijd                           : 10.00 uur stipt
Locatie                           : Polderpoort (kleedkamers)
Adres                             : Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen.
Telefoon                         : 010-249 225
E-mail AV Fortuna          : info@avfortuna.nl 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: