De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Cube Store en Polderpoort slaan handen ineen

Nieuwe MTB Bikes Broekpolder

Nieuwe MTB Bikes Broekpolder

Dat het Vlaardings MTB percours de laatste jaren een groot succes is kunnen we inmiddels geen geheim meer noemen. Bij een mooi parcours horen sterke partijen daarom hebben Cor Kranenburg eigenaar van “De Cube Store Vlaardingen “ en Olaf Hanno Algemeen directeur van sportcentrum Polderpoort en sportcentrum Vlaardingen de handen in één geslagen.

Vanaf 1 november 2018 zijn zij een langdurige samenwerking aangegaan met als insteek om de aankomende jaren mooie evenementen te gaan organiseren op het gebied van  sportief fietsen. Denk hierbij aan o.a. Clinics voor beginners en gevorderden en wellicht wordt 2019 ook weer een jaar waarin het Vlaardings MTB kampioenschap terug komt naar Vlaardingen. Beide partijen geven aan hier plannen voor te hebben.

De betrokkenheid van beide partijen is groot bij het parcours, zo sponsort de Polderpoort al jaar en dag opslagruimte  voor de materialen van de vrijwilligers van de onderhoudsploeg en is het mogelijk voor geïnteresseerden om vanuit de Cube Store Vlaardingen met een testfiets  het parcours te verkennen.

Nieuwsgierig geworden naar wat het Vlaardingse Parcours allemaal te bieden heeft? Kijk eens op www.fitvlaardingen.nl. In de 2de digitale editie van dit blad staat een mooi artikel over MTB’en, wordt vertelt wat je daarvoor nodig hebt en kan je tevens meteen via een leuk filmpje zien wat het Vlaardings MTB parcours je allemaal te bieden heeft.

Wij zijn in ieder geval super enthousiast geworden, jij ook?

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: