De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

10 mei met 550 voetballertjes

Groots jeugdtoernooi Victoria '04

Groots jeugdtoernooi Victoria '04

Donderdag 10 mei is er op het complex van Sc. Victoria '04 een groots selectie voetbaltoernooi. De deelnemerslijst is er eentje om op voorhand je vingers bij af te likken met teams, niet alleen uit Nederland, maar ook vanuit het buitenland. Victoria verwacht in totaal liefst 550 voetballers. Een organisatie op zich.

Enkele namen: Roda JC, PEC Zwolle, FC Utrecht, AFC, Quick Boys, Sc. Feyenoord, Victoria'04 en vanuit België het roemruchte KV Mechelen.

Om 09.30 uur wordt begonnen worden met het toernooi. Om 16.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. 

Voor alle teams is er als een gezond pakket met hapjes en drankjes beschikbaar: gevuld met fruit en dus dat drankje. Vanuit de gezonde kantine is er van JOGG een waterbar aanwezig. Dit om de jeugd meer water te laten drinken in plaats van frisdranken met suiker.

Op het terrein staan verschillende tenten en foodtrucks met een brede variatie aan producten als gebakken vis, tosties, diverse snacks, hamburgers en belegde broodjes kaas, ham of gezond. 

De organisatie wil er met alle vrijwilligers, scheidsrechters en facilitaire mensen een meer dan mooie dag van maken. Victoria '04 gaat 100%n voor sportiviteit, gezelligheid en jeugdvoetbal op het hoogste niveau.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: