De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Keeper Gene Galina Fortes steelt show

CWO wint Waterwegderby bij VDL 0-1

CWO wint Waterwegderby bij VDL 0-1

De eerst helft was eigenlijk geen moment een echte derby met veel strijd en spanning. CWO viel aan en VDL beperkte zich tot verdedigen en probeerde af en toe met een lange bal te counteren.

Het gevolg was ook een groot aantal corners voor CWO maar slechts een enkele mogelijkheid om te scoren. In de 24e minuut was Arij van Bree dichtbij een doelpunt toen in een scrimmage voor het doel van VDL de bal voor zijn voeten kwam en hij van dichtbij tegen de keeper schoot. In de 34e minuut gaf Steve Hijmans de bal perfect voor en kon Arij van Bree vrij inkoppen. De keeper van VDL redde echter knap en de bal werd tot corner verwerkt. VDL kon in de eerste helft hier nauwelijks iets tegenover stellen.

In de tweede helft was er vooral van VDL meer strijd en dat maakte de wedstrijd een stuk leuker. In de 50e minuut moest Gene Galina Fortes redding brengen na een schot van dichtbij.

Even later ging een schot van een VDL aanvaller net over het doel van CWO. Direct daarna ontstond er een scrimmage voor het doel van VDL waarbij de bal op de paal kwam en de rebound van de lijn werd gehaald. VDL kwam er af ten toe ook gevaarlijk uit en in de 84e minuut was Chris Tavaros Barros bij de bal en maakte een overtreding. Scheidsrechter De Mik twijfelde geen moment en wees naar de stip. Gene Galina Fortes koos de juiste hoek en bokste de bal uit het doel. In de allerlaatste minuut van de officiële speeltijd was het Marlyson Meija die de bal uit een goede voorzet achter de keeper van VDL kopte 1-0. De blessuretijd was voor beide teams te kort om nog gevaarlijk te worden.

Zaterdag is CWO vrij. Op 18 november speelt CWO thuis tegen SSS uit Klaaswaal.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: