De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

“The Spaniard” vandaag 22.30 uur in documentaire

Costello van Steenis op Spike TV

Costello van Steenis op Spike TV

Voor wie na alle voetbal de sport voor het slapengaan nog geen gedag kan zeggen, die doet er goed aan de televisie om 22.30 uur nog even af te stemmen op Spike TV. In het documentaire programma Team Kops van Bert Kops komt de Vlaardingse Bellator MMA-vechter Costello 'The Spaniard" een klein half uur aan het woord en in beeld.

Uiteraard komt Vlaardingen ook in beeld. Er zijn niet alleen opnamen bij hem thuis gemaakt, maar ook bij Tattoo & Piercing Shop Dutch Ink, Blitz Kappers aan de Hoogstraat en in Sportcentrum de Polderpoort. Verder mag de kijker mee naar dokter Vervoort in de Holy. Daar is de “bloeddorstige” liefhebber getuige van het bloedprikken. Ook zijn er beelden van en rond de Vlaardingse haven.

De documentaire is opgebouwd rondom het vorige gevecht van Costello van Steenis in Londen afgelopen maand. Daar won hij het zogeheten Bellator 200. Dat was zijn tweede gevecht.

Momenteel bivakkeert de Iberische-Poldervechter in het Spaanse Altea. Daar bereidt hij zich twee weken in alle rust voor op zijn volgende gevecht. Datum en locatie hiervan zijn nog niet bekend. Het klinkt de niet-vechter misschien vreemd in de oren, maar die veertien dagen bestaan voornamelijk uit zonnen, zwemmen, kanovaren en veel en vooral lekker eten. Na deze korte periode van totale rust is het weer volop trainen dat de klok slaat.

Voor 2019 staat een 45 minuten durende documentaire op de nominatie. Die documentaire heet FREE FIGHT. Costello van Steenis vervult hierin een gastrol.

Spike TV
Website: www.spiketv.nl/tv-gids/
Datum: maandag 18 juni
Aanvang: 22.30 uur
Einde: 22.55 uur

 

 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: