De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Voetbalclub mag met pensioen: 65+ jaar

CION zoekt oud-leden

CION zoekt oud-leden

CION zoekt oud-leden. Op 10 februari houdt CION in de kantine een reünie. Wie ooit lid is geweest van CION/The Red Stars en trek heeft in een gezellig drankje, oude verhalen wil ophalen of oude voetbalmaten weer eens wil zien, die is van harte welkom. Huidige leden en iedereen die CION een warm hart toedraagt ziet CION graag komen.

De muziek zal verzorgd worden door Vlaardingens Nachtburgemeester DJ Leo IJdo en Koen Blom. Er kunnen lootjes gekocht worden en daar hangen weer leuke prijzen aan vast. En er is natuurlijk geen CION feest zonder HAPPY HOUR. Dus tot 10 februari.

Nu zijn er mensen die zeggen: maar CION is toch in 1951 opgericht! Ja, die hebben gelijk. Maar CION is nu eenmaal CION en die tegendraadsheid kenmerkt juist deze Pietje Bell onder de voetbalverenigingen. Het feest zal er niet ongezelliger door worden.

Zaterdag 10 Februari vanaf 16:30
Na de wedstrijd CION 1 - VOB 1
Locatie: Kooikerweg 2 Vlaardingen
GRATIS ENTREE

 https://www.facebook.com/events/899181223575771/

4 commentaar(en) op artikel "CION zoekt oud-leden"

Altijd leuk een reinie!

Ik ben van 1975 tot 1979 lid geweest en de gezellige kantine zat nog in de Samuel Esmeijerstraat. Kortom, ik ben erbij!!

Door: André van der Valk Op:

Ik ben er ook bij gr coen

Door: Coen klos Op:

Leuk dat hier al mensen reageren! Kijk even op Facebook: https://m.facebook.com/events/899181223575771/ en meld u aan dat u komt! Tot dan!

Door: Dennis Vuijk Op:

Misschien kom ik ook!! groetjes Piet

Door: Piet Prins Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: