De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

CION en Deltasport spelen voor Sander Molenaar

CION en Deltasport spelen voor Sander Molenaar

Eigenlijk is voetbal maar een dom spel, er zijn veel belangrijkere dingen in het leven natuurlijk! Maar dat domme spel voorziet ons wel voor vrienden voor het leven, teamgenootjes die je de rest van je leven graag in je omgeving wil hebben.

Sander Molenaar is zo'n teamgenoot, de goedlachse Katwijkse Vlaardinger, of Vlaardingse Katwijker (zou het vissersdorp verleden van Vlaardingen hier iets mee van doen hebben?), altijd in voor een praatje en nooit een slecht woord. De oud spits van oa vv Katwijk en natuurlijk Deltasport had zijn schoenen alweer een tijdje aan de wilgen gehangen en was bij Deltasport ingestapt als spitsentrainer, op de foto te zien naast Deltasport’s hoofdtrainer Ton Pattinama.

Jeugdliefde vv Katwijk trok hem aan als teammanager, het noodlot sloeg toe, de nog jn de bloei van zijn leven en trotse vader van een prachtig gezin zijnde Sander kreeg slecht nieuws uit het ziekenhuis. De ziekte die je niemand toe wenst had hem in zijn greep, de artsen zijn druk in de weer hem weer beter te krijgen. Aanstaande zaterdag spelen huisgenoten Deltasport en CION uit respect en als steunbetuiging naar Sander en zijn naasten toe een wedstrijd, deze wedstrijd zal afgetrapt worden om 17:00 op het sportpark Broekpolder.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: