De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Nieuwe lokale Vlaardingse politieke partij De Republikeinen richt pijlen op centrum

Winkelcentrum Liesveld in ere herstellen

Winkelcentrum Liesveld in ere herstellen

Met ’meet and greet’-campagne ontmoetten de gemeenteraadslidkandidaten van De Republikeinen de ondernemers  in het niet optimaal functionerende winkelcentrum Liesveld met amper 42.650 m². Het Republikeinse-kandidaatsraadslid, Milton R. King, (lijst 14 nr.3) beloofde de ondernemers in en rond het Liesveld, dat wanneer deze MKB-bedrijven massaal kiezen voor De Republikeinen een effectieve economische impuls voor het gehele winkelcentrum gerealiseerd wordt. Hij vindt dat het de hoogste tijd is, het winkelcentrum Liesveld te moderniseerden.

Voormalig Nachtburgemeesterkandidaat wilde sinds 2012 de plaatselijke economie, oftewel het stadshart economische impuls geven. Onze binnenstad die deel uitmaakt van de stadsregio Rotterdam met ca. 1.2 miljoen inwoners moet aantrekkelijker worden voor Vlaardingers  en  het toerisme, zegt King. Momenteel is hij doende zich hard te maken het voormalig V&D-pand gelegen aan het Veerplein met z’n (kleine) oppervlakte van 4.650 m². te veranderen in ‘n regional mall.

Dit pand wil het gemeenteraadslidkandidaat als vierde trekker van ons stadshart laten fungeren met 'internationale allure' daartoe stelt hij voor een 'second opinion' van een bureau, welke 'n véél bredere internationale visie heeft om het uitgaans- en winkelgebied opnieuw te laten florereren. De glorie om het winkelcentrum Liesveld te visiteren, moet terugkeren. Het kandidaatsraadslid geeft aan, “hij erop wil toezien dat noodlijdende winkelcentra worden ondersteund en de ondernemers worden ontlast van regelzucht.”

Maandag 5 maart heeft hij weer ‘n beleefdheidsbezoek afgelegd aan het winkelcentrum De  Loper, waar vandalen huis hielden bij Wishful Cards & Gifts. De eigenaren gaven aan, dat er géén algemene camera’s zijn geplaatst in winkelcentrum De Loper, hetgeen hij schandalig vindt, maar gelukkig hebben de meeste winkeliers in de zaak wèl camera’s. Kandidaat-raadslid, King, stak de eigenaren een 'hart onder de riem'. Ook vindt hij, dat camera’s  aangebracht dienen te worden in winkelgebied De  Loper. Op deze ’meet and greet’ werd de lijsttrekker Nico van Setten, de nieuwe ideale, "lijsttrekker van Vlaardingen", zoals King hem typeerde, voorgesteld.

Mochten de politieke Goden hem goed gezind zijn en hij mag op 21 maart 'n plekje in de raad verwerven, dan weet King dat hij als raadslid ondernemend zal zijn.

5 commentaar(en) op artikel "Winkelcentrum Liesveld in ere herstellen"

Aan optimisme geen gebrek.maar heb ik er vertrouwen in nee .....

Door: Fred Op:

Wij, "haringkoppen" hoeven niet het wiel opnieuw uit te vinden. Het idee van die allochtoon kan een uitkomst bieden, want hij heeft wel visie. Kijk maar naar Breda, de beste binnenstad van Nederland! Burgemeester Paul Depla is trots op zijn binnenstad.

Door: Kees Op:

wat een onsamenhangend geleuter

Door: Marco Op:

hij heeft een kleurtje maar toont wel ballen om na te gaan wat de politieke elites en gemeente te kortschieten

Door: Hans Op:

laten we niet alle allochtonen op een hoopje gooien deze meneer is goed bezig met buurtbemiddeling hij zet zich in voor mensen die woonoverlast hebben en hij gaat mij volgende maand helpen met mijn toch wel met moeilijke belastingaangifte ga lekker door milton ik heb vertrouwen in jou. ik ga op je stemmen ALLES IS LIEFDE

Door: Claudia Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: