De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Wekelijks nieuwsoverzicht gemeente Vlaardingen

Wekelijks nieuwsoverzicht gemeente Vlaardingen

Wateroverlast door hoosbui

31-05-2018 | De enorme hoosbui van vanmorgen heeft op verschillende plekken in de stad flinke wateroverlast veroorzaakt. Diverse bewoners hebben te kampen met wateroverlast in de woning. Voor hen zijn de gevolgen van het noodweer ingrijpend. Daarnaast zijn meerdere straten ondergelopen.

Lees verder

6 juni: bijeenkomst over nieuwe inrichting van de oude Loper

29-05-2018 | Vorige week dachten bewoners en ondernemers mee over de herinrichting voor het oude gedeelte van winkelcentrum de Loper (het deel vanaf de Jumbo tot aan de overkapping naar het tweede plein). Op woensdag 6 juni is er nog een bijeenkomst voor omwonenden bij TouchFit (Hendrik Casimirstraat 151) van 19.30 tot 21.30 uur. U bent van harte welkom.

Lees verder

 

Meld een Vlaardingse sporter, coach of team aan voor de Flip Vethaak trofee 2018

29-05-2018 | Het sportseizoen nadert zijn eind. De afgelopen weken hebben we via de media veel sportieve successen voorbij zien komen. Vergeet uw favoriete sportkampioen niet aan te melden voor de Flip Vethaak trofee 2018. De sportprestatieprijs voor én door Vlaardingers. Ook kunt u een Vlaardingse sportcoach of -team nomineren.

Lees verder

Aanvragen parkeervergunning op 5 juni 2018 niet mogelijk

29-05-2018 | Op dinsdag 5 juni 2018 wordt een nieuwe versie van het parkeervergunningensysteem geïnstalleerd. Daarom kunt u op deze dag geen parkeervergunning aanvragen.

Lees verder

Ontbijt u mee tijdens het Haring- & Bierfeest?

29-05-2018 | Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni vindt het Haring- & Bierfeest plaats. Op zaterdag 30 juni serveert het college van burgemeester en wethouders vanaf 10.00 uur op de Westhavenplaats een ontbijtje aan Vlaardingse inwoners. Wilt u genieten van een lekker en gezellig ontbijt? Haal dan een bon op bij Museum Vlaardingen (Westhavenkade 54). Er is plek voor 300 eters. Wees er snel bij want op = op!

Lees verder

 

Ruim 100 matches op de eerste maatschappelijke beursvloer

29-05-2018 | Vorige week vond de eerste maatschappelijke beursvloer, MATCH MVS, plaats. Maatschappelijke organisaties én bedrijven uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam ruilden enthousiast hun producten en diensten met elkaar. Op de bruisende beursvloer ontstonden ruim 100 succesvolle matches!

Lees verder

 

1,4 miljoen euro voor Food Innovation Academy

30-05-2018 | Lentiz onderwijsgroep heeft samen met diverse partners uit de levensmiddelenindustrie voor het Kennis- en Innovatiecentrum Food Innovation Academy (FIA) 1,4 miljoen euro gekregen uit het Regionaal Investeringsfonds mbo. Het Regionaal Investeringsfonds is een investering van bedrijfsleven, onderwijs en overheid en wordt uitgereikt aan samenwerkingsverbanden tussen mbo-scholen en bedrijven.

Lees verder

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: