De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Gemeenteraadsverkiezingen 2018 worden tastbaar

VV2000/Leefbaar Vlaardingen presenteert kandidatenlijst

VV2000/Leefbaar Vlaardingen presenteert kandidatenlijst

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 heeft VV2000/Leefbaar Vlaardingen een lijst met kandidaten die de perfecte combinatie vormt van politieke kennis, domein kennis, levenservaring en vernieuwing.

Waar de meeste partijen gekozen hebben een lijst te presenteren met vooral nieuwe jonge aspirant raadsleden behoudt VV2000/Leefbaar Vlaardingen heel veel kennis en ervaring die zij in de jaren als onderdeel van de vlaardingse gemeenteraad hebben opgebouwd. Deze kennis en ervaring vult zij aan met kandidaten die stuk voor stuk midden in de maatschappij staan door hun werk of in het vlaardingse verenigingsleven.  

Ivana Somers-Gardenier, zittend raadslid sinds 2006, voert als fractievoorzitter de lijst aan.

 1. Ivana Somers-Gardenier
 2. Raymond van Haren
 3. Rianne Molenaar
 4. Albert Don
 5. Saskia van Dijk
 6. Els Wijnhorst-Korpel
 7. Nikola Njegovan
 8. Ralph van der Windt
 9. Alie Dijkshoorn-van den Hoek
 10. Will van der Windt
 11. Erica Laman
 12. Yvonne Knoop
 13. Shauna Jansen
 14. Aat van der Linden

Ook de komende 4 jaar zal VV2000/Leefbaar Vlaardingen opkomen voor een leefbare stad waar de straten schoon, heel en veilig zijn. Maar ook voor een stad waar iedereen, die een steentje bijdraagt, erbij hoort. Waar je goede zorg kan krijgen als het nodig is, waar innovatie het middel is voor verbetering en het stadshart weer, als vanouds, een plek wordt waar detailhandel en klant elkaar vinden.

Zoals u gewend bent van VV2000/Leefbaar Vlaardingen zullen ook deze keer vertegenwoordigers van de partij de weken voor de verkiezingen op de, inmiddels traditionele, nostalgische manier (hernieuwd) kennis met u komen maken, en uw vragen beantwoorden op diverse locaties in Vlaardingen.  Met als slot de verkiezingsmarkt in het centrum van Vlaardingen.

6 commentaar(en) op artikel "VV2000/Leefbaar Vlaardingen presenteert kandidatenlijst"

Top partij met hele goeie mensen er tussen.. hopelijk wordt de enige echte Leefbaar partij de grootste in Vlaardingen!!

Door: Geen zwevende kiezer Op:

Ik stem op ONS Vlaardingen die zijn actief bezig in Vlaardingen. Leefbaar en alle overige partijen hoor je alleen wanneer er verkiezingen komen.

Door: Joke Op:

Joke, van ONS Vlaardingen hoor je alleen maar negatief gezeik. Daarbij doen ze net of ze veel voor elkaar gekregen hebben maar ik volg de politiek al 2 jaar actief en ze hebben niets voor elkaar gekregen.

Door: Willem Op:

Willem dat je de politiek volgt zal wel in je dromen zijn. De partij die de politiek dichter bij ONS brengt is ONS. Vlaardingen.

Door: Fred Vandervelde Op:

Fred, ik woon in de VOP en onderschrijf helemaal wat Willem zegt... ik krijg continu ongewenste flyers in mijn brievenbus met allemaal gezeur hoe slecht het allemaal in Vlaardingen is... als jij vindt dat deze partij de politiek dichterbij brengt mag dat natuurlijk maar niet iedereen deelt je mening helaas...

Door: Annelies Op:

Beste Annelies,

Ik reageer namens ONS.Vlaardingen. Het klopt dat wij in de VOP, maar ook in alle andere wijken, zeer actief zijn met het trachten te informeren en activeren van bewoners. In de VOP heb je flyers ontvangen waarin we je hebben opgeroepen om te komen naar Leefbaarheidsplatforms en waarin we je hebben gevraagd iets te vinden van de nieuwbouwlocatie Hoogvliet. Dat jij dit negatief gezeur vindt mag. Er is echter geen enkele flyer in iemands bus gestopt waarin we aangeven hoe slecht het gaat. Overigens een tegenvraag: ben jij tevreden met hoe het in Vlaardingen gaat? Want dan kun je gewoon op de SP of de PvdA stemmen. Die zijn immers verantwoordelijk voor de huidige situatie in bijvoorbeeld onze binnenstad waarin haast geen winkelier meer over is. Je mag ONS dus vervelend vinden omdat we actief zijn. Je mag het met ONS oneens zijn. Maar blijf wel feitelijk.

Door: Tim Thiel Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: