De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

SP sociale huisjesmelker?

Vijandige overname

Vijandige overname

Huurders van woningstichting Samenwerking kunnen sinds 2016 hun reparatieverzoeken niet meer telefonisch indienen. Het doen van een reparatieverzoek kan sindsdien alleen via internet. Veel ouderen die niet over een computer beschikken hebben hierdoor een probleem. Dit tot woede van de SP die hierover meerdere malen om opheldering vroeg. Nu blijkt dat Samenwerking niet bereid is hun oudere huurders tegemoet te komen heeft de SP besloten het telefonisch meldpunt van de afdeling Woondiensten over te nemen.

SP-raadslid Ingrid Wijker: “Wij nemen de taken over die de woningcorporatie laat liggen. Wij hebben zelf een telefonisch meldpunt geopend waar huurders zonder internet naar kunnen bellen. Onze vrijwilligers komen met een iPad langs om het reparatieverzoek bij Samenwerking in te dienen.” Huurders van Samenwerking die geen internet hebben kunnen vanaf vandaag hun reparatieverzoek kenbaar maken via 010-435 77 58. De SP helpt hen binnen 24-uur aan huis met het indienen van een reparatieverzoek.

De SP hoopt dat deze coup niet lang nodig blijft: “Wij hebben vernomen dat de directeur van Samenwerking binnenkort met pensioen gaat. Zodra de directeur is vervangen gaan wij er vanuit dat de huurder weer centraal komt te staan en de corporatie weer telefonische reparatieverzoeken gaat aannemen.” aldus Wijker.

 

4 commentaar(en) op artikel "Vijandige overname"

Misschien kan mevr de Wijker zich beter druk maken om de taken die de SP heeft laten liggen de afgelopen 4 jaar in de gemeenteraad.

Zou bijna gaan denken dat er verkiezingen komen?

Door: Mevr Zandvliet Op:

Bijna alle taken die de SP vooraf heeft afgesproken met de kiezer zijn nagekomen. Ook de financiëen van de gemeente zijn weer op orde. Beter doe je je huiswerk voordat je iets roept, Mevr. De Zandvliet.

Door: John Op:

Vlaardingen is er niet op vooruit gegaan met de SP zie alleen maar meer ellende in VLD

Het zijn juist die taken die ze niet opgepakt hebben de laatste 4 jaar.

Door: Tanja Op:

john Lekker joh die taken van de SP lekker vlaardingen voldouwen met moelanders taak volbracht oooh nee der komen er nog 400 aan. Lang leve de SP

Door: Theo Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: