De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

ONS.Vlaardingen bekent kleur

Stadskantoor neutraal

Stadskantoor neutraal

Vlaardingen - De gemeente Vlaardingen wil dat het stadskantoor volledig neutraal is. Dat stelt het college van b&w in een brief aan ONS.Vlaardingen. De lokale partij is verheugd met die opvatting van de gemeente, want neutraliteit betekent immers vrij van politieke én religieuze uitingen.

Aanleiding voor de brief was dat het college wil dat ONS.Vlaardingen de letters van de partijnaam verwijdert van de ramen van haar fractiekamer. ONS.Vlaardingen zal de letters inderdaad verwijderen, maar pas op het moment dat de gemeente zelf de gewenste neutraliteit in het stadskantoor heeft gerealiseerd. De partij geeft de gemeente tot 21 maart de tijd om die neutraliteit te realiseren.

Gelijk
Frans Hoogendijk: “Wij zeggen ‘Gelijke monniken gelijke kappen’. Onze kamer neutraal, dan ook het hele stadskantoor neutraal. Daarnaast ben ik zeer ontstemd over het feit dat ik gisterochtend ineens twee ambtenaren in onze afgesloten kamer aantrof, die onaangekondigd bezig waren de letters van de ramen te pulken. Ik kan dat niet anders zien dan als huisvredebreuk.”

7 commentaar(en) op artikel "Stadskantoor neutraal"

Echt weer een ONS.Vlaardingen-streek om de ramen van het stadhuis in gijzeling te nemen. Het zijn net kleuters: 'Maar dan moeten jullie het hele stadskantoor neutraal maken!'. Ik denk dat de gemeente er goed aan gedaan heeft met eerst de buitenramen van het stadhuis te neutraliseren. Dat zal ze leren

Door: Pollie Op:

Wat een soap maakt ONS er weer van en wie beweert dat ONS een gelijk geval is en geen ongelijk geval? Laten nu net ongelijke gevallen ongelijk worden behandeld!

Door: Tina Rossem Op:

Blij dat ik niet in Vlaardingen woon. Waar staat ONS voor? Ongeveer Nagenoeg Seniel?

Door: DeBaksteen Op:

Daar heb je Statler en Waldorf ook weer over een soap gesproken :-)

Door: Stefanie Op:

@stefanie, licht toe. Ik vat ‘m niet

Door: Tina Rossem Op:

Bijzonder dat ze hier zelfs religie bij weten te halen. Zijn zelf asociaal om illegaal aan te plakken, maar willen als reactie hoofddoekjes uit het stadhuis hebben.. En dan in je programma roepen om fatsoensnormen. :S

Door: Koen Op:

@Tina: ze bedoelt natuurlijk Ron en Frans van ONS.. alleen maar zeiken over alles en werkelijk nooit met oplossingen komen die Vlaardingen daadwerkelijk verder helpt!

Door: Gerard Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: