De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

VVD denkt vooruit

Installatie wethouder en opvolging fractie

Installatie wethouder en opvolging fractie

De fractievoorzitter van de Vlaardingse VVD, Bart Bikkers, is op 5 juni door de gemeenteraad geïnstalleerd als wethouder van Vlaardingen. Zijn portefeuille bevat de volgende thema’s: duurzaamheid, energietransitie en milieu, verkeer en vervoer, sport, dienstverlening, data en digitalisering en Europese stimulerings-fondsen. Deze portefeuille past heel goed bij de ambities van de VVD en is Bart dan ook op het lijf geschreven. De fractie heeft het volste vertrouwen in Bart en wenst hem heel veel succes in zijn nieuwe functie.

Met het vertrek van Bart Bikkers is vervolgens Kees Rijke als een van de opvolgers op de lijst op 5 juni geïnstalleerd tot raadslid van Vlaardingen. Daarmee bestaat de fractie van de Vlaardingse VVD wederom uit een goede mix van jonge en ervaren, zeer enthousiaste, fractieleden. De fractie heeft tevens besloten om Kees Rijke aan te stellen als fractievoorzitter. Hiermee is de fractie van de Vlaardingse VVD klaar om, met de overige raadsleden, aan de slag te gaan met het vormgeven van het raadsprogramma.

2 commentaar(en) op artikel "Installatie wethouder en opvolging fractie"

Waarom is Sven Ringelberg niet geïnstalleerd vraag ik mij af.. hij stond op nummer 2, terwijl Kees Rijke op drie stond....

Door: VVD stemmer Op:

Kees zit er dieper in en had er nog wat voor over ook.

Door: Toppertje Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: