De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

ONS.Vlaardingen presenteert kieslijst en doelstellingen

En weer knalt er vuurwerk

En weer knalt er vuurwerk

Vol verwachting klopt ook het hart van ONS.Vlaardingen. Na bijna vier jaar van harde arbeid mag worden gezegd dat ONS.Vlaardingen haar streven - zichtbaar in en strijdbaar vóór de stad - aardig gestalte heeft gegeven. Nu is het laatste deel van de eerste termijn en het eerste deel van de campagne van start gegaan. Dat gebeurde in Wijnbar Centraal met de altijd komisch/cryptische Jack Kerklaan als politiek correct spreekstalmeester.

Kieslijst ONS.Vlaardingen

1. Frans Hoogendijk
2. Ron Boers
3. Ben Vuijk
4. Tim Thiel
5. Josette Hogewoning
6. Roos Wijbrands
7. Gilles Pappers
8. Maurice Pappers
9. Thom van Vugt
10. Bob van Houwelingen
11. Hans den Breems
12. Karel Doruijter
13. Kimberley Hendriks
14. Monique Berghout
15. Wiebren Wijbrands
16. Marianne van Bruggen
17. Marcel Fool
18. Ron Glimmerveen
19. José de Berk
20. Claire Mansoer

ONS.Vlaardingen wil de stad drastisch hervormen. Veel dingen moeten heel veel beter. Om die gedachte vorm te geven zijn dit de tien speerpunten van het verkiezingsprogramma:

1. Democratische stad
2. Veilige stad
3. Schone stad
4. Bruisende stad
5. Ondernemende stad
6. Geïntegreerde stad
7. Zorgzame stad
8. Woonstad
9. Gezonde stad
10. Sportieve stad

Wie interesse heeft in het gedachtengoed van ONS.Vlaardingen: in het Verkiezingsprogramma staat bij de speerpunten uitgebreide uitleg over de invulling ervan. 

5 commentaar(en) op artikel "En weer knalt er vuurwerk"

Je ken zeggen wat je denk maar deze partij is echt voor de Vlaardingers. Ze laten van zich horen en zien al 4 jaar lang.

Door: Theo Op:

Theo je vat ONS goed samen! Wij willen er zijn voor alle Vlaardingers. Dat betekent dat je overal aanwezig moet zijn, in gesprek moet gaan, maar voor al moet luisteren. Want op het stadhuis hoor je de verhalen niet en ontmoet je geen bewoners van onze stad! En daar werken wij voor: Voor Onze Stad!

Door: Tim Thiel Op:

Wat een onzin, ik heb meerdere malen een mail gestuurd met een vraag over de binnenstad en ik heb nog steeds geen reactie.. dus ONS is net als veel andere partijen..

Door: Willem Op:

Waar is trouwens Erwin Bierling gebleven?? Wat ik gehoord heb is dat het een grote puinhoop is bij ONS en dat hij daarom vertrokken is? Dat geeft geen vertrouwen...

Door: Richard G. Op:

Beste Willen en Richard,

@Willem. Wij zijn als enige partij iedere dag aanwezig in het gemeentehuis. Al 4 jaar lang. Daarbij reageren wij op iedereen en is iedereen altijd welkom. Ongeacht of je stemt en wat je stemt. Want wij willen er voor alle Vlaardingers zijn als zij een probleem hebben. Dus je verhaal is wat ongeloofwaardig. Maar mocht je ONS nodig hebben ben je alsnog van harte welkom.

@Richard Bijzonder dat je dit verhaal hebt gehoord want het klopt niet. Wij weten uiteraard het gehele verhaal en dat is voor ONS voldoende.

Door: Tim Thiel Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: