De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

CDA maakt Vlaardinger socialer

CDA maakt Vlaardinger socialer

VLAARDINGEN – De afgelopen vier jaar bezette het CDA de wethouderspost Sociale zaken, Wmo, Ouderenzorg en Jeugdzorg. In die vier jaar moest wethouder Cees Oosterom keuzes maken die soms diep ingrepen op het leven van de Vlaardingers. Het ging bijvoorbeeld om de invoering van wijkteams en het behoud van de sociale werkvoorziening voor Vlaardingers met een beperking. Het ging om een regeling waardoor kinderen naar de  voetbalclub of met een schoolreisje mee te laten gaan als er daarvoor thuis te weinig geld is. En het gaat om ouderen die dankzij een woon-zorgvoorziening in Vaartland terecht kunnen, ondanks de sluiting van verzorgingshuizen door het vorige kabinet.

Waar het CDA het verschil maakte, is te zien in een serie korte filmpjes. In nog geen anderhalve minuut vertelt Cees Oosterom welke keuzes hij als wethouder maakte. Die keuzes hebben één ding gemeen:  mensen die het op de een of andere manier moeilijk hebben de kans te geven mee te doen, door zorg,  jeugdhulp of inzet van een welzijnsorganisatie. 

Vandaag is het eerste filmpje te zien, op de Facebookpagina en op het Youtube-kanaal van CDA Vlaardingen: https://www.youtube.com/watch?v=7MdzWO_cdiM  Tot aan de verkiezingen zet het CDA vier filmpjes online, steeds over een ander onderwerp. Politiek doet ertoe!  Daarom zet het CDA zich ook de komende vier jaar in voor een sociale stad.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: