Inspirerende aftrap campagnes...

​Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Vlaardingse VVD is de aftrap gegeven voor de campagne rond de Waterschaps- en Provinciale Staten-verkiezingen op 20 maart. De nummers 2 van de VVD Jeannette Baljeu voor de Provinciale...

Gemeenten negeren taaleis en...

Met verwijzing naar een artikel in de Volkskrant van 15 januari 2019 over het negeren van de taaleis en tegenprestatie door gemeenten heeft de VVD de volgende vragen.

Ds. M.H. Schot niet in de ROOD

Naar aanleiding van de onlangs gepubliceerde Nashville-verklaring, wil ROOD Vlaardingen zich uitspreken tegen alle ondertekenaars.

Artikel 34 vragen ontwikkeling HOED...

Dit artikel heeft ons de wenkbrauwen doen fronsen, want voor zover wij weten is de gemeenteraad op geen enkele wijze geïnformeerd over deze vermeende aanpassing van de omgevingsvergunning.

Vertraging leidt tot compensatie [...]?

Op verzoek van Rotterdams wethouder Adriaan Visser heeft de gemeenteraad van Vlaardingen onlangs unaniem aan wethouder Bart Bikkers een lijst met ideeën (zie bijlage) gegeven voor compensatie van de vertraging Hoekse...

Openbare besluiten college B&W

Het college van burgemeester en wethouders heeft de beantwoording van de artikel 34-vragen van de heer Boers (Fractie Boers) over tijdelijke kant-en-klare woningen vastgesteld.

Beëindiging bruikleenovereenkomst...

Onlangs hebben het CDA en de PvdA vernomen, dat de bruikleenovereenkomst met betrekking tot de Galgkade 3 is beëindigd. Dit betekent dat er per 1 februari geen huisvesting meer is voor de Stichting Yets Foundation, Stichting Antipesto...

Vragen art. 34 RvO Compensatie...

De aanleg van de Hoekse Lijn heeft forse vertraging opgelopen en de exacte opleverdatum is nog niet bekend. Wel weten we dat de metro mogelijk eind februari 2019 kan gaan rijden.