De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Bloed, hulp en jeugdige aanwas

Wie helpt zuster uit 1018?!

Wie helpt zuster uit 1018?!

Op zaterdag 16 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur ‘s middags krijg jij de kans om zuster Yda te helpen. Yda is niet zomaar een zuster: ze is vanuit 1018 naar Vlaardingen gekomen om het 1000 jarig bestaan van de stad te vieren. Je kunt haar ontmoeten tijdens het historisch stadsspektakel in het centrum van Vlaardingen. Ze heeft heel veel zin om jou te zien en dat is niet voor niets, jij kunt haar helpen.

Zuster Yda is niet de enige die vanuit 1018 naar Vlaardingen is gekomen. Een paar patiënten zijn stiekem met haar meegereisd. Zij wil graag meefeesten maar eerst moeten deze middeleeuwse patiënten worden genezen. Dit kan zij niet alleen en daarom is zij hard op zoek naar assistenten. Als assistent kun je haar die dag helpen door te onderzoeken wat de patiënten hebben en hoe ze weer beter kunnen worden. Met dank aan Magneet Communicatiecentrum kun je een certificaat van het Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord krijgen, waarmee jij uitgeroepen wordt tot ‘doktersassistent 1018’. Daarnaast kun je jezelf laten schminken zodat jij zelf net een echte middeleeuwse patiënt wordt. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door https://www.feestwinkelxl.nl/.

Iedereen tussen de 5 en 11 jaar oud is welkom om zuster Yda te helpen, eventueel onder begeleiding van ouders/verzorgers. Je vindt haar aan de Lijnbaan in Vlaardingen. Hier is tevens het opstappunt van de huifkar, vindt het schapen scheren plaats en kun je de boogschutters vinden. Zien we jou 16 juni? Zuster Yda heet je van harte welkom. In de week van 25 juni komt het Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord ook bij u aan de deur; die week vindt de jaarlijkse Collecteweek plaats. Kunnen we op uw steun rekenen?

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: