De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Waarom ver weg op vakantie?

Zomer bij De Vreemde Vogel

Zomer bij De Vreemde Vogel

De zomer is al in volle gang en door het zomerse weer heeft het terras al vele keren vol gezeten. En ook de bruidsparen hebben veelal buiten hun ja-woord kunnen geven. De Vreemde Vogel bestaat 5 jaar en komt vanaf 14 juli traditiegetrouw met een avondkaart in de zomervakantie.

Anders eten
Met hun bijzondere slaapplekken en het Pluimage festival bewijzen ze het al; bij de Vlaardingse horecalocatie hebben ze inmiddels een naam opgebouwd om alles net iets anders aan te pakken. Zo ook met de ZomerAvondDiners. Met een eigen pizza-oven, tafel-BBQ’s en een wisselend 3-gangen weekmenu wordt er ook nu veel aandacht gegeven aan de beleving.
   Petra Knijnenburg, eigenares vertelt: “We hebben gemerkt dat zowel onze slaapgasten als gasten uit de regio graag met kinderen komen eten. Daarom wilden we het eten wat spannender en actiever maken. Van het maken van je eigen pizza in de pizza-oven op het terras of het maken van een eigen hamburger op de tafel-BBQ worden kinderen een stuk enthousiaster dan dat ze een uur stil moeten zitten. En wat ons betreft mogen kinderen ook lekker van tafel als ze klaar zijn.  Naar de schapen, de zandbak of de onlangs speeltuin die onlangs nog is uitgebreid. Dan hebben de ouders ook even een moment met z’n tweetjes.”

Jubileum
Het is ruim 5 jaar geleden dat Davy en Petra Knijnenburg zijn begonnen met De Vreemde Vogel. Sindsdien is het hard gegaan; een terrein met bijzondere slaapplekken, een volle agenda, een eigen festival en positieve reacties van de gasten. Petra: “We merken dat het werkt wat we doen. Gasten voelen zich op hun gemak en genieten van de bijzondere plek.” Davy vult aan: “Zelf vinden we het ook leuk om steeds nieuwe dingen toe te voegen. Zo hebben we net onze BBQ en Vuurplaats af; een heerlijk plekje voor onze slaapgasten om lekker te genieten van een vuurtje bij ondergaande zon.”

Activiteiten agenda
Het hele jaar door wordt er op zondagmiddag geknutseld met De Knutseldames. Maar in de vakantie wordt het activiteitenprogramma uitgebreid:

Maandag:        19.00 uur Kampvuur met marshmallows
Dinsdag:          11.00 - 14.00 uur Water- en buitenspelletjes onder begeleiding (gratis)
Woensdag:      10.00 - 11.00 uur Ouder & Kindyoga in de buitenlucht € 10,- voor 2p ersonen
                        11.30 - 12.30 uur Flowyoga voor volwassenen € 10,-
Donderdag:     11.00 - 14.00 uur Proefjes voor kinderen (gratis)
Zondag:           12.00 - 15.00 uur Knutseldames (gratis)

Het Tuincafé van De Vreemde Vogel is van 14 juli tot 26 augustus iedere dag open van 10.00 uur tot 20.00 uur geopend. Reserveren voor de BBQ en Pizza is aan te bevelen.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: