De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Concert bij De Windwijzer

Zangtrio Dubbel-AF

Zangtrio Dubbel-AF

Op zaterdag 19 januari  brengt zangtrio Dubbel-AF in De Windwijzer voor u de mooiste luisterliedjes. Het trio bestaat uit Aat, André en Frank (Dubbel A + F), drie oude vrienden en inmiddels ‘pensionado’s’ die altijd muziek als hobby hebben gehad en het heerlijk vinden om met elkaar muziek te maken.

Aat maakte een vijftal verpleeghuiscabarets, Frank speelt in diverse bands en André leidt zijn bekende familiegroep ‘Jun’. Vijftien jaar geleden zijn ze met elkaar bekende (luister)liedjes gaan zingen en spelen, naast hier en daar wat eigen werk. Aat zingt en speelt gitaar, Frank zingt en is toetsenist. André zingt en speelt bluesharp en ukelele.

Aat en André wonen in Vlaardingen, Frank in Friesland. De maandelijkse repetities vinden om en om plaats in Friesland en in Vlaardingen. Dubbel-AF treedt regelmatig op voor een gevarieerd publiek, veelal in verpleeg- en verzorgingshuizen maar ze doen b.v. ook al 10 jaar mee aan de jaarlijkse ‘kerstwandeling van Noordwijk’.

In De Windwijzer verzorgen ze vanavond, midden in de kilste maand van het jaar, in een gezellige cafésfeer, een hartverwarmend programma van hun mooiste luisterliedjes. De toegangsprijs is € 7,50. Aanmelden  voor het concert kan via info@dewindwijzer.nl.

De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: