De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

MusicDistillery met verrassend muziekprogramma

Welkom terug!

Welkom terug!

Het heeft even geduurd voordat jullie wat van ons hoorden. Er is dan ook nogal wat veranderd bij Jazzpodium Waterweg. Te beginnen met de naam, die we hebben veranderd in MusicDistillery. En ook voor wat betreft de programmering.

We zullen niet meer maandelijks op zondagmiddag concerten organiseren, maar gedurende het jaar op verschillende momenten en op verschillende locaties. Te beginnen op onze oude vertrouwde locatie, de Schiedamse St Joris Doele. Zondag 25 maart zal daar onderstaand fantastische concert plaatsvinden. Kaarten zijn voor iedereen dezelfde prijs (10 euro) omdat we vanwege de veranderingen geen donateurs meer hebben aangeschreven. We hopen jullie zondag 25 maart allemaal weer te mogen begroeten!

SAVE THE DATE
MusicDistillery

Ellen ten Damme, Steve Nelson, Camille Sledge, Joseph Bowie, Hans Dulfer, Kit & Jo Morgan… het kon niet op. Grote namen uit de internationale muziekwereld betraden afgelopen oktober onze podia. Dat bleef niet onopgemerkt, want bezoekers waaronder Geert van Itallie, de directeur van De Melkweg Amsterdam en Erik Gerritsen, oud-directeur van het Concertgebouw, waren meer dan lovend over de opzet en programmering van dit nieuwe muziekfestival.

Reden voor de organisatie om van 12-14 oktober 2018 een tweede editie te organiseren! Een ding is zeker, we gaan ons best doen om met een tweede editie onszelf te overtreffen gestimuleerd door alle mooie reacties, zoals die van saxofonist Arie Kuit: ‘Dit kan uitgroeien tot het leukste muziek-festival van Nederland’.

We zijn druk bezig met de programmering. Kijk op voor de
ontwikkelingen op: www.musicdistillery.nl

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: