Etty

Etty

Op vrijdag 1 februari om 20.30 uur speelt in De Windwijzer Vocalgroep Choral, o.l.v. Henk Ruiter  de muziektheatervoorstelling ‘Etty’, over het leven van Etty Hillesum.

Mijmeren op papier: Wat je pen vertelt!

Mijmeren op papier: Wat je pen vertelt!

Op de vrijdagen 1 februari en 1 maart en op woensdag 5 juni  organiseert de Windwijzer van 10.00 - 12.00 uur een serie inspirerende schrijfochtenden. ‘Mijmeren op papier’ zijn inspirerende ochtenden voor mensen die van schrijven houden en met elkaar ervaringen uit willen wisselen.

‘Kennismaken met spirituele weg’

‘Kennismaken met spirituele weg’

De Windwijzer organiseert op dinsdag 29  januari van 20.00 - 22.00 uur een introductie van een meditatiecursus. De introductieavond is los van de cursus te volgen. Na deze avond kan men besluiten de hele cursus te volgen.

Lean on Pete

Lean on Pete

Op vrijdag 25 januari wordt in De Windwijzer om 20.00 uur de film ‘Lean on Pete’ vertoond.

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen (23 januari - 2 februari) staat het Prentenboek van het jaar 2019 centraal: 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers. Doel van de campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zélf nog niet kunnen lezen.

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Vuile huichelaar (reprise)

Vrouwen die geen mannen haten!?

Vrouwen die geen mannen haten!?
Sommige mannen schrikken van een overdaad aan op oorlogspad zijnde vrouwen. Een enkeling beleeft de show ongezien en ongehoord vanaf een kaal en gebarricadeerd theatraal toilet. De veilige geurbunker, waar het mannelijk ego nog enige kans van lachsalvovrij, maar anoniem overleven van een avondje Vuile Huichelaar heeft.

Voor de meeste gasten zal het een voorstelling lang ongegeneerd inhaken met de buurvrouw worden. Of misschien de meeste tijd zelfs op de schoenen doorbrengen. Want de polonaise is een welhaast hormonale kriebel, die de meeste dames in hun enthousiasme maar moeilijk kunnen onderdrukken. Mama, Iedereen is van de Wereld of Bloed Zweet en Tranen … Hou daar je temperament maar eens mee droog en verbazend koel onder het vriespunt.

Als man mag je een zware avond tegemoet gaan, het ego wordt hooguit op de hoge naaldhak of stiletto genomen. Saskia en Paulette hebben als vertegenwoordigers van het vrouwelijk deel der maatschappij zo hun eigen, heus niet al te vileine trekjes. De uitbundige hilariteit geeft de heren zelfs een betere kijk op de wereld. Je komt er nooit minder vandaan.

Momenteel vieren de dames hun 2e Vuile Huichelaar seizoen. Het Zal je Kind maar Wezen is daarmee de voorloper van Vluchten Kan niet meer. Dat wordt dan versie nummer 3 van de succesrijke serie. En waarom zou je ook weglopen van een gezellige avond! Aan een Mrs. Robinson om mannen te plezieren wordt echter nog niet gedacht. Eén steen, muzikaal en harmonieus door Saskia en Paulette met onophoudelijke regelmaat de zaal in geworpen, voldoet voorlopig meer dan een prettig zittend korset alleen, kan bewerkstelligen.

De koninginnen van deze humor, Saskia van Zutphen en Paulette Willemse, geven samen met stermuzikanten Nicolaas Duin (Jaja … Een man!) en Astrid Akse een hilarische meezingshow weg. De man wordt onder een vergrootglas en op het hakblok gelegd. Voor vrijwel elke vrouw een feest. Voor de man een onomkeerbare komische gruwel en een vrolijk hilarische aantasting van een jarenlang zorgvuldig opgebouwd imago: gevuld met gebakken lucht. Als je Saskia en Paulette mag geloven.

Avondje meebeleven binnen de regio?

10 december 2011
Maassluis, Koningshof
Telefoon: 010-59 11 430

29 mei 2012

Rotterdam, oude Luxor Theater
Telefoon: 010-484 33 33

Website:
www.vuilehuichelaar.nl

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen