De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Extra Zomers Zingen in NL

Samen zingen van Nederlandstalige liederen

Samen zingen van Nederlandstalige liederen

Al zingend Nederlands leren? Dat kan op woensdag 15 augustus in De Windwijzer.

Speciaal voor nieuwe Nederlanders (volwassenen en kinderen) organiseert De Windwijzer in samenwerking met de Bibliotheek Vlaardingen en Vele Vlaardingers één Huis een extra keer ‘Zingen in NL in de zomer’. Ook Nederlanders die in Nederland geboren en getogen zijn en plezier hebben in zingen zijn van harte welkom.

Waar en wanneer

  • Woensdag 15 augustus.
  • In De Windwijzer, Schiedamseweg 95, Vlaardingen.
  • Van 14.30 tot 16.30 uur.
  • Toegang is gratis.

Taal is een belangrijke basis  voor het kunnen deelnemen aan de samenleving, voor het vinden van werk, het ondernemen van een activiteit buiten de deur, om contact te leggen met de buren, om een netwerk van mensen op te bouwen.

Uit onderzoek blijkt dat je een vreemde taal sneller leert door liedjes te zingen. Samen zingen van Nederlandstalige liederen. Het plezier staat voorop. Iedereen die plezier heeft in al zingend Nederlands leren aan de hand van Nederlandse popsongs, smartlappen, songfestivalliedjes, kinderliedjes, enz. is van harte welkom. De Windwijzer zorgt voor een enthousiaste dirigent, pianist en teksten.

Programma najaar 2018

In het najaar gaat Zingen in NL weer door op de zaterdagen 15 september, 20 oktober, 24 november. We zingen van 15.00 – 16.00 uur; inloop en ontmoeting van
14.30 – 15.00 en van 16.00 – 16.30 uur. Entree is gratis; Aanmelden is niet verplicht, maar mag via info@dewindwijzer.nl.

1 commentaar(en) op artikel "Samen zingen van Nederlandstalige liederen"

Kunnen ze niet voor het zingen de kerk( en het liefst NEDERLAND uit )

Door: V. Laardinger Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: