De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Avengers Infinity War Part 2: In The Army Now

Robert Downey jr. fluit Rob Bolland terug

Robert Downey jr. fluit Rob Bolland terug

Dat optreden in Vlaardingen, en zeker tijdens de opening van de schilderijententoonstelling Als muzikanten zwijgen …bij Galerie De Duig op 2 september 2018, een artiest geen windeieren legt werd duidelijk uit een e-mail die muzikaal renaissanceman Rob Bolland vandaag stuurde.

Het nummer In The Army Now (1981) van Rob Bolland en vijf jaar later door Status Quo tot ongekende hit-hoogte werd gesleurd is uitgekozen om door acteur Robert Downey jr. gedurende 10 seconden te worden gefloten in de nieuw te verschijnen film Avengers Infinity War Part 2.

Avengers 4 is een toekomstige Amerikaanse superheldenfilm van Marvel Studios en geregisseerd door de gebroeders […] Anthony en Joe Russo. De film is een vervolg op Avengers: Infinity War uit 2018 en is achtereenvolgend achtereen gefilmd. Codenaam: Mary Lou 2.

Synopsis
Iron Man Robert Downey jr., Thor (Chris Hemsworth) en de andere wrekers bestrijden de kwaadaardige Thanos. Het verhaal speelt zich onophoudelijk af in de ruimte. Andere prominente spelers: Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Evans (Captain America) en Tom Holland (Spider-Man).

Robert Downey jr. fluit circa tien seconden van de voormalige hit tegen een instrumentale achtergrond. Rob Bolland is erg blij met dit eerbetoon en veegt uiteraard de gulle verdiensten ook niet onder het tapijt.

De film komt op 26 april 2019 in Amerika uit.

2 commentaar(en) op artikel "Robert Downey jr. fluit Rob Bolland terug"

Nah, helemaal geweldig :-)

Door: Chriz van Jaarsveld Op:

Wat een eer en zeer verdiend!

Door: Daphne Rozier Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: