De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Platenreus: zaterdag 22 december 13.00 uur

Portretten van Vlaardingen uitgereikt

Portretten van Vlaardingen uitgereikt

Met veel plezier en met dank aan de gemeente Vlaardingen, kunnen we jullie laten weten dat de expo (met een selectie van de portretten) inderdaad een vervolg heeft gekregen en momenteel te zien is in de publiekshal van het Stadskantoor. We zijn heel blij met deze mooie plek voor de Portretten van Vlaardingen, het Stadskantoor is tenslotte een plek waar veel Vlaardingers komen. Naast een kennismaking met stadsbewoners, hopen we dat de portretten in woord en beeld een stimulans zijn ook in het dagelijks leven even stil te staan bij de ander.

De expositie is te zien tot vrijdag 21 december a.s. Het stadskantoor aan het Westnieuwland 6 is te bezoeken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor het artikel dat woensdag 21 november jl. verscheen in Groot Vlaardingen.

Website
De complete serie met de volledige teksten staan inmiddels allemaal op de website. En wat een mooie serie is het geworden! Kijk, lees en geniet van de prachtige portretten en persoonlijke verhalen. Neem zeker ook even een kijkje in de rubriek Nieuws met terugblikken en foto’s.

Mag ik je een cadeautje geven?
Zaterdag 22 december a.s. is het zover J
Van 13:00 tot 14:00 uur hopen we jullie allemaal te verwelkomen in de Platenreus, de platenzaak van Walter Romberg, Hoogstraat 210. Op 25 augustus jl. bood de Platenreus ons een zeer gastvrij onderdak tijdens onze pop-up, zaterdag 22 december ontvangen jullie hier je originele portret en de opgetekende tekst van onze ontmoeting.

Vervolg Portretten?
Deze eerste editie Portretten van Vlaardingen smaakt absoluut naar meer. Deze editie kwam tot stand op eigen initiatief en met ondersteuning van de gemeente Vlaardingen en De Windwijzer. In 2019 geven we graag een vervolg aan het project met een mobiele dialoogtafel in andere wijken van de stad. Ondertussen hebben we een projectvoorstel ingediend in aanloop naar de Geuzenmaand. Duim met ons mee dat we ook in 2019 uiteenlopende stadsbewoners de ruimte kunnen geven voor hun verhaal.


Maar nu eerst de afsluiting van editie 2018 op 22 december a.s. in de Platenreus. We hopen jullie daar te zien. Graag tot dan.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: