De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Peter Pan

On Steetsj 4 en 5 januari avontuurlijk in Stadsgehoorzaal

On Steetsj 4 en 5 januari avontuurlijk in Stadsgehoorzaal

Stichting On Steetsj speelt op 4 en 5 januari 2019 de avontuurlijke theatervoorstelling "Peter Pan" in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, als afsluiter van de kerstvakantie, voor iedereen vanaf 6 jaar.

De voorstelling
On Steetsj speelt het wereldberoemde verhaal van J. M. Barrie, over de jongen die niet op wilde groeien. Vlieg samen met ons mee naar Neverland, langs het zeemeerminnenmeer, voorbij het Woud van de Weeskids, naar het gevaarlijke Piratenschip. Stilzitten is er in deze versie van het verhaal niet bij: iedereen wordt uitgenodigd om samen met Peter, Wendy, de Weeskids, de Indianen en de Piraten keihard mee te klappen, te roepen, te zingen en Kapitein Jimmy Haak uit te joelen. Een vrolijke en avontuurlijke voorstelling waarbij iedereen weer even kind is en nooit meer op wil groeien. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Wegens succes: extra voorstelling op zaterdagavond
De voorstelling wordt tweemaal gespeeld in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, een avondvoorstelling op 4 januari en een matinee op 5 januari 2019. Beide voorstellingen hebben nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vanwege dit enorme succes wordt er een extra voorstelling gespeeld op zaterdagavond 5 januari 2019, aanvang: 19:30u. De entree bedraagt €12,50. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen en op www.stadsgehoorzaal.nl.

Stichting On Steetsj
Stichting On Steetsj is een recent opgericht theaterproductiebedrijf dat per theaterseizoen één of meerdere voorstellingen op de planken wil brengen. Iedere voorstelling wordt gemaakt door nieuw creatief talent en zo krijgt deze de kans om zich te ontwikkelen. Naast een jaarlijkse grote theatervoorstelling continueren we door het organiseren van workshops, ondersteunen we andere gezelschappen op het gebied van techniek of artistieke adviezen, en produceren we kleinere producties zoals vertelavonden, kindershows of improvisatietheater. Meer informatie over de stichting en de activiteiten op www.onsteetsj.nl.

Productie
Concept, tekst en regie: Daniel-Lee Jongman Muziek: Simon de Groot Regieassistentie: Mitchell Barning.
Spel, zang en dans: Dominique van den Berg, Evelien Veldhuis, Djeromey Hek, Djune Oehlers, Joey Nebbeling, Sanne van de Walle, Chenoa Nebbeling, Gwen Meijer, Resa van Kluiven, Vera Assendelft, Fay van Rijn, Eden van Rijn, Dominique Timmermans, Gabriëlle Timmermans, Nina Burger en Simone Bax.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: