De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Zonnehuis

Nieuwe expositie ‘WAG in Nederlands licht’

Nieuwe expositie ‘WAG in Nederlands licht’

Op zaterdag 22 december wordt om 11.00 uur de nieuwe expositie ‘WAG in Nederlands licht’ in Het Zonnehuis geopend. WAG staat voor World Art Games. Het is een non-profit organisatie die ernaar streeft kunstenaars en makers te verbinden, kennis te vergroten en uitwisseling mogelijk te maken.

Kunstenares Bikkel, voorzitter van WAG Nederland, heeft nu in samenwerking met Zonnehuisgroep Vlaardingen de expositie ‘WAG in Nederlands licht’ georganiseerd. Iedere WAG kunstenaar is uitgenodigd om een kunstwerk in te sturen met als thema licht, vanwege de periode van exposeren rond de kerstdagen en de kerstgedachte. Er doen 20 deelnemende WAG kunstenaars mee uit o.a. Finland, Inda, Mexico, Kroatië en Groot Brittannië.

WAG Nederland is niet het enige land dat is toegetreden tot de WAG. Rond de dertig andere landen eveneens. Kunstenaars uit al die landen vertegenwoordigen hun land tijdens de twee jaarlijks georganiseerde WAGAMES. Het is de bedoeling dat deze WAGAMES steeds in een ander land plaatsvinden. WAG Nederland heeft sinds 2010 vier maal een gouden medaille mogen ontvangen. In de disciplines keramiek (Leon Strous, 2015), glas (Bikkel Artist, 2017 en Jelena Popadic, 2016) en poëzie (Eugenie Herlaar, 2017).

De expositie zal geopend worden op zaterdag 22 december om 11.00 uur in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5. De expositie is te zien van 22 december tot en met 28 januari. Iedereen is van harte welkom de expositie te bezoeken. Contactpersoon Bikkel Artist, bikkelartist@outlook.com.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.

 

1 commentaar(en) op artikel "Nieuwe expositie ‘WAG in Nederlands licht’"

hartelijk bedankt Peter!

Door: Bikkel Artist Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker