De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Art is a Gift

Nieuwe expositie in galerie Susan Ruiter

Nieuwe expositie in galerie Susan Ruiter

Op 1 november jl. is de nieuwe expositie ‘Art is a Gift’ gestart in galerie Susan Ruiter. Met werk van verschillende kunstenaars in verschillende disciplines en prijsklassen wil Susan benadrukken hoe leuk en origineel het is om kunst cadeau te doen of te vragen.

Bij de nieuwe expositie in galerie Susan Ruiter op de Hoogstraat, is werk van vier verschillende kunstenaars in verschillende disciplines te vinden. Zo vind je er naast schilderijen en beelden van Yvonne van Wordragen, Jan van Strien en Susan Ruiter zelf ook handgemaakte sieraden van Susanne Bagaya en artistieke jaar- en verjaardagskalenders.

Door de naderende feestdagen kwam Susan op het idee van dit thema. “Wanneer je een cadeau voor iemand zoekt, loop je niet snel een galerie in. Toch zijn hier misschien wel de meest originele cadeaus te vinden. Er is er tenslotte maar één van.” aldus Susan.

Zelf ontwierp Susan voor de gelegenheid verschillende sigarenkistjes. Het oude kistje is al een cadeautje op zich, maar wanneer je het opent zit er ook nog een kunstwerk in verscholen. Erg leuk om neer te zetten en cadeau te doen.

Meer informatie en openingstijden op www.susanruiter.nl.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: