Etty

Etty

Op vrijdag 1 februari om 20.30 uur speelt in De Windwijzer Vocalgroep Choral, o.l.v. Henk Ruiter  de muziektheatervoorstelling ‘Etty’, over het leven van Etty Hillesum.

Mijmeren op papier: Wat je pen vertelt!

Mijmeren op papier: Wat je pen vertelt!

Op de vrijdagen 1 februari en 1 maart en op woensdag 5 juni  organiseert de Windwijzer van 10.00 - 12.00 uur een serie inspirerende schrijfochtenden. ‘Mijmeren op papier’ zijn inspirerende ochtenden voor mensen die van schrijven houden en met elkaar ervaringen uit willen wisselen.

‘Kennismaken met spirituele weg’

‘Kennismaken met spirituele weg’

De Windwijzer organiseert op dinsdag 29  januari van 20.00 - 22.00 uur een introductie van een meditatiecursus. De introductieavond is los van de cursus te volgen. Na deze avond kan men besluiten de hele cursus te volgen.

Lean on Pete

Lean on Pete

Op vrijdag 25 januari wordt in De Windwijzer om 20.00 uur de film ‘Lean on Pete’ vertoond.

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen (23 januari - 2 februari) staat het Prentenboek van het jaar 2019 centraal: 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers. Doel van de campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zélf nog niet kunnen lezen.

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart
Een prachtige gelegenheid voor een avontuurlijke zondagmiddag. Het evenement gaat door onder alle weersomstandigheden. Het is immers survival!

De activiteiten starten om 13.00 en duren tot ongeveer 16.00 uur.Hier vindt u meer informatie.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen