Verkoeling in Watertoren?

Verkoeling in Watertoren?

Zaterdag 29 juni is het van 10.00 tot 16.00 uur Open Huis in de Watertoren in het Hof. Een heerlijke plek om bij alle warmte even de koelte op te zoeken. Een gids van de Vrienden van de Watertoren neemt u graag mee op een rondleiding door dit opmerkelijke gebouw. Onderweg vertelt hij over de bouw van deze 39 meter toren en de historie van het Vlaardingse drinkwater.

Ria Bergwerff VIERKANT een KUNST

Ria Bergwerff VIERKANT een KUNST

In de maand juli exposeert Ria Bergwerff in het Douanehuisje. Zij was bijna vijf jaar geleden ook al te gast in dit fraaie huisje. Op een prachtige plek om te genieten met elke maand een wisselende expositie door kunstenaars voor het publiek.

Boeken- en platenmarkt Maassluis

Boeken- en platenmarkt Maassluis

Zaterdag 29 juni a.s. wordt in het Stadshart van Maassluis door Boekhandel Het Keizerrijk de jaarlijkse Boeken- en Platenmarkt georganiseerd. Ook nu weer zijn er ongeveer 25 kramen met nieuwe én tweedehands boeken maar ook met lp's en cd's.

Scratch (9+)

Scratch (9+)

Scratch leert je op een speelse manier programmeren en is bedoeld voor kinderen van 9 jaar en ouder. Toegang is gratis maar wel graag aanmelden in verband met de beschikbare plaatsen.

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart

Mini-expeditie en Survival for Kids op 18 maart
Een prachtige gelegenheid voor een avontuurlijke zondagmiddag. Het evenement gaat door onder alle weersomstandigheden. Het is immers survival!

De activiteiten starten om 13.00 en duren tot ongeveer 16.00 uur.Hier vindt u meer informatie.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen